Reklama

Reklama

Krvavý obchod

Trailer

Obsahy(1)

Jean Claude Van Damme přijíždí na Filipíny, aby zachránil život svojí neteři, která potřebuje novou ledvinu. O svoji ledvinu ale přijde hned první noc, když mu ji ve spánku vyoperují. Nyní si ji musí vybojovat zpátky, aby neteř zachránil... Deacon přiletí na Filipíny a záhy zachrání na ulici prostitutku Anu před mužem, který ji mlátil. Deacon s ní stráví noc, ale ráno se probere ve vaně plné ledu. Chvíli mu to trvá, než se vzpamatuje, ale pak si uvědomí, že ho někdo okradl o ledvinu... Deacon má na Filipínách bratra George a starého přítele Kunga. Okamžitě volá Kungovi, chce svoji ledvinu najít, potřebuje ji pro Georgeovu dceru, která musí na transplantaci. Deacon pátrá po Aně a s tím mu pomáhá Kung, který má kontakty. Když Anu najdou, dozvědí se, že za vším stojí muž jménem Drake, který ji jen najal. Ana se přidá na Deaconovu stranu. Deaconovi dojde, že jeho ledvina už je v těle někoho jiného, ale on je ochoten i zabíjet, aby ji získal zpět... George je pobožný a s bratrem moc nevychází, takže se v něm perou emoce. Svou dceru ale miluje, takže Deaconovi pomůže a zjistí, kdo jeho ledvinu má. George zná dobrého hackera a ten mu prozradí identitu muže, po kterém s Deaconem, Kungem a Anou pátrají. Čtveřice se odklidila do letního domu George, kde připraví plán útoku... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

castor 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme se zase vrátil, páč potřebuje ledvinu, ale moc lidí z toho radost mít nebude. Místy to vypadalo solidně, ale nemohlo se to opřít o kvalitní scénáristickou nebo režijní práci. Na Van Damma je sice stále docela dobrý pohled, i tak se výsledek rovná posezení v trávě plné otravného hmyzu!! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

To máte tak - Zastanete se pěkné holky, pozvete jí na drink a pak na to skočíte. Druhý den ráno se probudíte ve vaně s ledem a zjistíte, že Vám chybí ledvina, kterou jste navíc slíbil darovat bratrově umírající dceři. No nenaštvalo by Vás to? Van Dammeovi to celkem zkazilo den a to mělo za důsledek dvě věci 1) tenhle sex stál až moc 2) obchodníci s orgány si vybrali opravdu ale opravdu špatného "dárce". Za mě jedna z těch vydařenějších Van Dammeovek z poslední doby. Pěkné fighty, sympatické postavy a JCVD je zde ukázkovej bad ass, kterej Vás buď ztříská rukama a nohama a nebo taky třeba takovou biblí a to pak doslova vidíte všechny svatý. Na nedělní večer jsem zvolil více než dobře a JCVD dokazuje, že na to stále ještě má a jestli za sebe někdy nechá zaskočit dubléra? Koho to štve :-) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V Bibli teče spousta krve. Teď nějaká poteče i na ní." Má-li kdokoli chuť čmajznout mi ledvinu, tak ho musím předem upozornit jednak na její jistou opotřebovanost a jednak na skutečnost, že mne Jean-Claude van Roznožka naučil mlátit lidi Biblí a třením podpatků o zem zastavit auto. To by k záchraně mé ledviny mělo stačit, ale na Filipínách bylo zapotřebí přitlačit nejen na úderech, ale i na citovém vydírání a to se, bohužel, stalo. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodně tenhle film nemá na Skin Trade který má víc soubojů, víc přestřelek, víc herců a méně minut. Navíc ve Skin Trade hraje OBROVSKEJ Dolph Lundgren a ten je prostě OBROVSKEJ. Tenhle film nemá ani na Absolution, ve kterém zase pro změnu hraje širokej Steven Seagal a chudák Van Damme, je zase uprostřed. Ale být to klidně o něco delší, změnit ke konci bratrovo chování, pač ten se choval jako naprostý kretén, tak tam tu pátou hvězdu klidně mlasknu. Hodnocení upraveno dne 7.6. 2015 . Pátou hvězdu dávám, pač zdejší odborníci na akční filmy, tenhle film schazují a nezdá se mi to fér, vzhledem k tomu že sou i horší filmy které letos vyšli . ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu je sice jednoduchá, ale v Indonésii je zcela běžná. Dalo se to natočit a zrežírovat o dost líp. Bohužel většina akce je po tmě a kazí to zpomalovačky což jen podtrhuje nízký rozpočet. Nechápu, proč místo 10ti filmů za rok na jedno brdo nemůže natočit jeden pořádný. Film 6 Výstřelů od stejného režiséra byl celkem povedený. Člověk by nevěřil, že oba tyhle filmy režíroval stejný člověk. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • V čase 00:36:25, keď Deacon (Jean-Claude Van Damme) po bitke nastupuje do malej dodávky k svojmu bratovi, je pri naštartovaní auta možné vidieť v čiernom okne kameru, mikrofón a člena štábu. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama