Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (398)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Dobre. Dráma sa veľmi nepodarila. Čo tá erotika? Budú konečne padať nohavičky k dámskym členkom? Scény s hviezdičkou sa na prvý pohľad zmenili. Je viac využitá hra svetla a tieňov a Dakota Johnson zrejme dostala príkaz ukazovať koziská zakaždým, kedy to len trochu pôjde. Navyše je využívané podstatne menej BDSM a aj keď sa to bude zdať nemožné, milostné hrátky ztuctovateli. Romantická erotická dráma Päťdesiat odtieňov temnoty pokračuje v tom, v čom začalo pred pár rokmi - byť najmenej vzrušujúcim erotickým filmom súčasnosti. Aj keď sú Jamie Dornan a Dakota Johnson pohľadní a charizmatickí, tak v tomto problém nebude - chémia medzi nimi skrátka nefunguje. Erotické scény sú chladné, robotické a postrádajú potrebnú iskru a živočíšnosť. Ani tá dráma, ktorú mal druhý diel okoreniť, sa nedostavila. A pár zámerne vtipných zábleskov nie je všemohúcich. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Každý by mal dostať druhú šancu, tak som sa rozhodol dať ju aj tomuto skvostu. Keď som pri prvom filme dostal šedý zákal, teraz sa mi zatemnil mozog, Tvorcovia nám predostreli donekonečna naťahovanú nudu, totálne zbytočný film bez štipky fantázie a umu. Snímok nie je ani temný, ani erotický, ani romantický, je to paškvil v áčkovom šate. Opätovne treba uznať aspoň technickú úroveň spracovania a dobrý výber pesničiek, inak ide o film na hrane odpadkového koša. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Slabsie nez jednicka ale prekvapivo znesitelnejsie ako som cakal. Vyzera to velmi solidne a niekde v strede je to s ohladom na cielovku nejakych 20 minut celkom fajn romanticka komedia. Najma ked Dakota Johnson cituje najslavnejsiu ulohu svojej maminy. A co ta zvysna poldruha hodina? To je peklo. Najma vsetky pokusy o zdramatizovanie su uplne WTF (exmilenka, linka s Kim Basinger, pad vrtulniku) a eroticke sceny vyzeraju ako necenzurovane klipy z MTV. Ten scenar je uplna chujovina a len vdaka profesionalite tvorcov to nie je absolutny hnoj ale iba velmi zly film. Najpodivnejsie vsak je, ze film s podobnou cielovkou robi z hlavnej hrdinky totalnu kravu bez vlastneho usudku alebo schopnosti rozhodovat sa. To vazne sa s nou baby vedia identifikovat? Ale videl dom uz OMNOHO horsie filmy 3/10i ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kniha 0 %, film 100 % zkonzumován. Trapné a unylé nastavování kaše. Začátek série měl velký styl, bez ohledu na kvality, jaké nabízí námět. Tady se ale už nenabízí nic. Divačky se stále nedočkají Jamieho ptáka, mimochodem s tím půldenním strništěm vypadá dost jinak a nedivil bych se, kdyby nějaké body ztratil. Asi si s tím vyhráli, protože na začátku má záběr od záběru delší vous. Což bych pochopil, kdyby se scéna neodhrávala během asi patnácti minut. Dakotě by měl někdo vysvětlit, jakou rtěnku lze a jakou nelze používat, a asi by mohla i vyměnit kadeřníka. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jestli první díl zaujal nějakou tou soft erotikou, druhý díl selhává úplně všude. Mohl bych popsat x stran a vyzdvihnout špatnou předlohu, scénář, herecké výkony i samotnou režii, ale nebudu s tím ztrácet čas. Tento film si ho nezaslouží, tak jako si nezaslouží pozornost kohokoliv, kdo má skutečně rád film. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Film byl natáčen v Nice ve Francii v době, kdy se tam odehrál teroristický útok. (MessiM)
  • Ve filmu je stejná scéna jako v Podnikavé dívce – klasice z roku 1988 s matkou Dakoty Johnson (Anastasia) Melanie Griffith v hlavní roli. Přichází těsně poté, co byla Ana povýšena v Seattle Independent Press, když řekla své nové asistentce Hannah (Ashleigh LaThrop), aby ji oslovovala křestním jménem a přinesla jí kávu, pouze pokud si ji dá pro sebe. „Zbytek vymyslíme za pochodu,“ říká také Ana. (Xanthe)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama