Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (771)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hezký a lidský film, který splňuje všechno, co si pod tím člověk dokáže představit a zároveň nejlepší film od Nancy Meyers. Zápletka s důchodcem na stáži, který přezaměstnané šéfové pomáhá nahodit život do správných kolejí je sice triviální, ale je zrežírovaná s lehkostí a nenuceným humorem, že nad tím člověk nijak zvlášť nepřemýšlí. Navíc když Anne Hathaway a Robert De Niro hrají tak, jak hrají. Snad jedinou výtku bych měl k prvoplánovému dojáku v závěru. ale ten mi celkový dojem nezkazil. 95% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

De Niro po dlhej dobe vo veľmi príjemnej úlohe. Po Kingsman tiež jediný muž, ktorý vo mne vzbudil túžbu kúpiť si kapesník a hrať sa na gentlemana. V zásade ďalšia z komédií Nancy Meyers ktorá je svieža a plná príjemných momentov. Hoci sa pohybuje v hraniciach žánru. Dejové zvraty sú tam potrebné, na môj vkus trochu zbytočné, ale dali sa prekúsnuť Hlavne keď si vezmeme, že je to celé príliš rozvetvené, než aby to pokrylo všetky dejové odbočky do vítaného vyvrcholenia. Tým to možno pôsobí trochu nekonzistentne, ale je vidieť že sa všetci náramne bavili. Z filmu sála pohoda a ľahký humor. A Theodore Shapiro spravil kupodivu melodickú a príjemnú hudbu. 70%. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Meyers je až příliš velká rutinérka žánru na to, aby natočila vysloveně špatný film. Ovšem místy je to podivování se nad současnou splašenou generací a adorování staré školy už moc křečovité. Ani v jednom okamžiku se to nesesype i díky účasti De Nira, který už sice hrál nerudné dědky, ale v této poloze by ho čekal málokdo. Jeho aura vás přímo nutí uznat fakt, že film rozhodně není ztrátou času. ()

classic 

všechny recenze uživatele

V podstate, hnusia sa mi filmy, podobné tomuto tu, nemôžem si pomôcť, nemohol som vystáť, tento otravný film, otrávenej a znudenej, Nancy Meyers ! Konečne - De Niro, si zahral v niečom „normálnom” , lebo si v súčastnosti, vyberá tak debilné úlohy, až to nie je pekné ! Anne Hathaway, mi poriadne liezla na nervy, ale najviac sa môže pýšiť titulom - ‘piť krv’ , sentimentálna, N. Meyers, ktorej štýl, zatracujem ! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po Alu Pacinovi nalezl svou Druhou mízu i Robert De Niro. A já jsem z toho naměkko. Čistý a upřímný příběh, kterému nemám co vytknout, protože film tu hraje až druhé housle, a to kdo ví jestli. Ben je dědek, jakým bych jednou chtěl být a Jules holka, jakou chci mít. Na mistrovství světa ve hře očí by tihle dva rozsápali i sedmihlavou saň, dvě hodiny s nimi byl ten nejkrásnější čas strávený letos v kině, a to mi věřte, že tam jsem často. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Když Jules (Anne Hathaway) přijde do ložnice s MacBookem a otevře ho, je obrazovka otevřena zešikma. Hned v dalším záběru je však zcela rovně. (Marek.Handl)
  • Když jeden ze spolupracovníků zmíní Benovi (Robert De Niro) zpěváka Jay-Z, Ben odpoví, že neví, kdo to je, nicméně jeho manželku Beyoncé zná. To je narážka tvůrců na De Nirovy spory s tímto zpěvákem z let 2012 - 2016 . (hansel97)
  • Scéná, v níž Ben (Robert De Niro) vede před zrcadlem konverzaci s imaginárním člověkem, odkazuje na snímek Taxikář (1976), ve kterém má postava Roberta De Nira, Travis Bickle, podobnou scénu. Navíc i zde jeho postava pracuje jako řidič. (hansel97)

Reklama

Reklama