Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (771)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Docela povedený film. Nancy Meyers je moje oblíbená režisérka, ale už jsem od ní viděla lepší filmy. Tady u tohoto filmu mi vadila taková ta přehnaná a křečovitá lidskost. Dalo se to určitě natočit víc přirozeně. To je asi tak jediná věc, co mi vadila. Delší stopáž mi kupodivu nevadila vůbec. A na herce se koukalo příjemně. Možná se někdy podívám znovu. 60%. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

To opravdové jádro filmu a to nejlepší v něm uvidí jen člověk, který je/ byl v kůži postavy Anne Hathaway. Ten stres, tlak a věčné nestíhání je skoro hmatatelný přes televizní obrazovku. Trefa do černého a v rámci odlehčeného amerického filmového popíku zřejmě vrchol roku. Dechberoucí interakce mezi Hathaway a De Nirem. Škoda slabšího finále. Emoce se konají totiž uprostřed, když to není chtěné, ale bezprostřední. ()

Reklama

FTP 

všechny recenze uživatele

Film nemá žádný nápaditý děj, nečekaný zvrat ani vlastně nic moc, co by ho odlišovalo od ostatních. Má ale neskutečné charisma. Je to takové sympatické poklidné vyprávění dvou příběhů, které splývají v jeden, a moc hezky se na to kouká. Jediná akce, kterou třeba vyzdvihnout je pochopitelně loupež mailu, která do kontextu filmu vůbec nezapadá, ale právě proto je možná tak světlým momentem. De Niro na jednu stranu supr, na druhou je možná až moc kladný a vždy se zachová správně, což mě někdy vytáčelo, jak byl předvídatelný. Ani jsem se nemusel bát, že by se s Hathaway vyspal, když si ho pozvala do postele. Za mě film na jedničku, na který se rád podívám znovu a znovu a dám si ho o každých Vanocích, i když s nima nemá nic společného, působí na mě trochu jako Vánoční romantické komedie ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Intern je druh filmu, který Vám doslova zvedne náladu a zpříjemní den. Celé je to neuvěřitelně sladké, milé, nostalgické,dojemné a tak správné. Film hezky znázorňuje rozdíly mezi klasickou a moderní kulturou, ale také velmi poukazuje na dnešní vztahy a manželství. De Niro zde jasně posílá poselství, jak by správný muž měl vypadat a chovat se v dnešní společnosti a skvěle funguje chemie s Anne Hathaway, která je naopak už zkažená moderní dobou a cítí se nesvá v přítomnosti De Nira, pač pozoruje na sobě nedostatky a chyby. Takže nejen, že se na film skvěle kouká a každý si v něm najde něco svoje, objevuje se zde také chlapík jménem Zack Pearlman, který svým humorem a gesty baví celé publikum při každém zjevení na scéně. Nedivil bych se, kdyby z něj vzrostla budoucí hvězda na komediální scéně. Takže zjednodušeně vtipné, krásné, dojemné, skvěle zahrané, chytré, hezky vymyšlené a první film v historii, kde po skončení začalo tleskat celé kino a všichni se začali objímat, tak to přidá neskutečně na finálním zážitku. Doporučuji. 90% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Seriózní a trochu kožený důchodce, který si hledá nové pracovní uplatnění jako stážista v rozevláté hipsterské firmě, slibuje zárodek slušné komedie. Zvlášť, když seniora hraje Robert De Niro, druhdy představitel hodně drsných chlapíků, kteří by takovou rozjuchanou firmičku dokázali srovnat jediným pohledem. ____ Začátek filmu slibný námět naplňuje. Robert sice mohl víc vzdorovat ležérní atmosféře oděvního e-shopu a jeho mladí kolegové ho nemuseli přijmout až tak snadno a rychle, ale budiž…. Horší je, že tím se vyčerpalo hlavní téma hned v úvodu a místo něj nastupuje jakýsi zástupný vztah otce a dcery mezi postarším stážistou a mladou šéfovou, které firma i rodina přerůstají přes hlavu. A z komedie je náhle upocené melodrama, které disponuje i jednou děsně cool přechytralou holčičkou s kudrlinkami. /31. 8. 17./ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Scéna, ve které Jules (Anne Hathaway) telefonuje s nespokojenou zákaznicí, odkazuje na snímek Rachel se vdává (2008), ve kterém Hathaway ztvárnila titulní roli. Nespokojená zákaznice se totiž také bude vdávat a řeší špatně poslané šaty pro družičky. Když se Jules se zákaznicí loučí, osloví ji: "Rachel". (hansel97)
  • Když si Jules (Anne Hathaway) vypráví s manželem (Anders Holm) večer v posteli a na klíně jí leží notebook, má v záběrech střídavě ruce na klávesnici a mimo ni. (MrAldridge)

Reklama

Reklama