Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

nash. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla paráda. Jeden pokoj, spousta zbraní, mrtvol, zabijáckých šlapek, úchylných japončíků, cákající krve, černého humoru, a nad tím vším Salma Hayek, která té zábavné blbině dává tělo i duši způsobem, který nikoho nemůže nechat chladným. Už dlouho jsem se tak dobře nebavil a to vlastně jen jedna sexy samoživitelka řeší takové ty běžné rodinné trable s matkou a hlídáním dcery. Možná je to tím, že je řeší v ujeté, téměř nonstop akční jednohubce, která si nedělá hlavu s logikou, okázale kašle na věrohodnost a vypadá jako hyperaktivní kříženec řeznictví a Tarantina s Millerovým Sin City. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„EVERLY- 50 TISÍC ZA MRTVOU…“ /// Zabijácký divadelní představení, ve kterým se snažej dostat ze Salmy to nejlepší. Vizuálně (a navíc) i herecky. Sexy béčko, který to nepřehání s věrohodností, ale vo to víc všechno dohání krví a hnusem. Nečekejte zázraky, jen solidní jednohubku o pokoji plným mrtvol, ve kterým matka a dcera řeší rodinný záležitosti. A tak zamrzí jen to, že se se týhle akční kraviny nechopil týpek, co má podobný kusy v krvi. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, co se stane, když pejskovi hodím místo míčku granát. 2.) Jedna z děvek začíná chytat divný manýry. Mám se bát? 3.) Thx za titule ,,mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Fanouškům klasických akčních filmů bych to asi nedoporučoval. Je to dost krvavé, dost brutální, chvílemi to nemá daleko do některých hororových subžánrů. Navíc je to hodně bláznivé, ujeté až skoro úchylné. Ale zase má to neskutečně sexy Salmu Hayekovou, která ve svých letech zesměšní i kdejakou dvacítku. Navíc ani neví, jak se nabíjí samopal, přesto tam na prostoru 7x7 metru vystřílí celý gang. Takže ano, bavil jsem se a respektuju záměř režiséra, který chtěl jen masakrovat hlava nehlava a to se mu povedlo natočit celkem obstojně. Potenciál tam však byl mnohem vyšší...55% ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nemám rád slovo Guilty Pleasure, veď keď sa niekomu niečo páči nemusí sa za to hanbiť. Od prvej do poslednej sekundy maximálny meganámrd. Nemal som si kedy ani "odskočiť". A nebudem rozmýšľať nad takými stupídnymi banalitami, že taká "krehká" ženská si dokáže poradiť so všetkými zúčastnenými zložkami typu polícia, yakuza,masochista,štetky,pes a pod. Ja som sa kurevsky bavil a nikto mi to nezoberie. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kříženec tarantinovky, telenovely a hodně praštěného comicsu. Kdyby ale do křížení nebyla zahrnuta ta telenovela, bylo by lépe, protože pasáže s Everlyinou matkou a hlavně dcerou spolehlivě ničí tarantinovsko-comicsovou atmosféru. Nechápu komu jsou určeny, protože pro děti ani pro citlivky zbytek filmu určitě není. A nás cyniky a milovníky ujetého humoru zase ta telenovelická složka znechucuje a otravuje. Takže film tak trochu pro nikoho. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)
  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)
  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)

Reklama

Reklama