Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to veru neznelo vôbec zle. Ale napokon to bolo naozaj hrozné, v mnohých ohľadom priam nechutné (viac ako niektoré horory). Jedna žena, a proti nej celý gang cvičených zabijákov. Toľko šancí mali na to, aby ju niekto odstrelil, ale z tej zabijáckej "šetrnosti" vždy vyťažila zas a znovu Everly. Ale celkovo bol celý film stále dokola o tom istom - samé strielanie a násilie, hoci snaha o originalitu bola občas dosť viditeľná. Mňa osobne najviac pobavila scénka so psíkom "Banzai, loptička" :D Už len kvôli tomu nemôžem dať odpad, takže 1*. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Full action and violent package!! Tohle je Guilty Pleasure jako kráva a režisér přesně věděl, co akční fanoušci chtějí vidět! Sexy kočky, jeden uzavřený barák, spousta mrtvol, černý humor, výborná kamera, perfektní stylizace, spousta akce a quantum perfektně udělaného gore (z některých scén jsem si trhal vlasy, celéj pokoj je vymalovanéj krví a děvkama po zemi)!! Co zamrzí, že se zde nevyskytne žádný pořádný fight, ale jinak je to nonstop akční a adrenalinová jízda s velmi atraktivní Salmou Hayek, která ví, že legíny a výstřih na chlapy prostě platí. Velmi málo chybělo k plnému kotlu. Foresťáci a Shawshaňáci ať se drží dále, nic pro intelektuální šméjdy. 80% ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Krvavé videoherní divadlo, vlastně přímo jednoaktovka, ve které jde hlavně o to, že Salma Hayek likviduje zabijáky, kteří se snaží zlikvidovat ji a její rodinu. Nečekejte vic než zručně natočené a postupně umocňované akční scény, sympatickou stopáž a občas lehounce černý humor a snad nebudete zklamáni. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nemám rád slovo Guilty Pleasure, veď keď sa niekomu niečo páči nemusí sa za to hanbiť. Od prvej do poslednej sekundy maximálny meganámrd. Nemal som si kedy ani "odskočiť". A nebudem rozmýšľať nad takými stupídnymi banalitami, že taká "krehká" ženská si dokáže poradiť so všetkými zúčastnenými zložkami typu polícia, yakuza,masochista,štetky,pes a pod. Ja som sa kurevsky bavil a nikto mi to nezoberie. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

To máte tak, když skloubíte vymaštěnost Smokin' Aces s one-woman show podobné ale pohlednější Columbiany. Vznikne z toho jednopokojová laciná tupá rubačka se Salmou, která by za běžných okolností po výstřelu z brokovnice jednou nebo dvakrát oběhla celou planetu. Moc moc blbost. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)

Reklama

Reklama