Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film Roberta Rodrigueze za posledních 15. let, bohužel ho netočil Robert Rodriguez.Nahuštěný akční béčko a jasný překvapení začátku roku 2015, těch iritujících 55% nemůžete snad ani myslet vážně.Jasně, film je doslovný výřez hned několika kultovek, Everly je vlastně mix Kill Billa, Oldboye, Thursday a hodně dalších Grindhouseových pecek, ale naprosto skvělej.Černej humor protkanej brůtální a skvěle natočenou akcí.Celou stopáž sem se slastně usmíval a místy se nehorázně řechtal, při aportování jsem asi vzbudil půl baráku.Nejvíc mě rozsekala Salma Hayek, nikdy jsem jí nijak zvlášť neobdivoval a nidky mi nepřišla tak strašne sexy, jako v Everly.Ty vole ta ženská prostě dozrála to ultimátní milfnosti a nad jejíma prsama a zadečkem se prostě postaví, teda pozastaví asi každej normální chlap.Sledovat ultimátně sexy nabíječku jak 92 minut porcuje zástupy komparzistů bylo prostě báječné.Odpustím tomu i místy příšerně patetické dialogy.Everly je prostě perfektní a efektivně natočený plagiát známějších filmů.Těch 55% bych vám aportoval víte kam.80%. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Fanouškům klasických akčních filmů bych to asi nedoporučoval. Je to dost krvavé, dost brutální, chvílemi to nemá daleko do některých hororových subžánrů. Navíc je to hodně bláznivé, ujeté až skoro úchylné. Ale zase má to neskutečně sexy Salmu Hayekovou, která ve svých letech zesměšní i kdejakou dvacítku. Navíc ani neví, jak se nabíjí samopal, přesto tam na prostoru 7x7 metru vystřílí celý gang. Takže ano, bavil jsem se a respektuju záměř režiséra, který chtěl jen masakrovat hlava nehlava a to se mu povedlo natočit celkem obstojně. Potenciál tam však byl mnohem vyšší...55% ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nemám rád slovo Guilty Pleasure, veď keď sa niekomu niečo páči nemusí sa za to hanbiť. Od prvej do poslednej sekundy maximálny meganámrd. Nemal som si kedy ani "odskočiť". A nebudem rozmýšľať nad takými stupídnymi banalitami, že taká "krehká" ženská si dokáže poradiť so všetkými zúčastnenými zložkami typu polícia, yakuza,masochista,štetky,pes a pod. Ja som sa kurevsky bavil a nikto mi to nezoberie. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal slušně. Říkal jsem si: jako oddychovka proč ne. Jenže trailerem to začíná i končí. Samotný snímek je totiž tady bída a támhle zase utrpení. Nehrát zde Salma, která přeci jen přidává na výsledném dojmu, šlo by to skoro až do odpadu. Everly je samozřejmě typ filmu, u kterého byste neměli přemýšlet nad neskutečným množstvím nesmyslů, ale já se ani tak nebavil. Víc ani nebudu psát. 40 % Oblíbená část- aport ()

verbal 

všechny recenze uživatele

I když už je paní Hájkové skoro požehnaných padesát, jeden by ani chvíli nezaváhal naplnit jí bez reptání tortillu nebo poslintat fajitas, aniž by se při tom cítil jako gerontoúchyl. Nevím, je-li to dokonalými maskéry, či jí od krku dolů fejkli tím hobitovským softem na trpajzlíky tělo nějaké kozaté třicítky, ale jak se říká, na darovaného koně při honění nehleď. Jen je trochu škoda, že na stará kolena sexuálně apeluje ve filmech, které spíš než grind připomínají něco, na čem si smlsne Otok mozku, když dostane chuť na Mango. Avšak i když je to plné jeblých Japonců, škaredých vyšinutých děvek přestrojených za školačky a logických štěrbin velikosti vjezdu do pískovny, pokud k tomu člověk přistoupí jako ke kapku ujetým a řádně krvavým trampotám katalogové MILFky a přemýšlí u toho čurákem, dá se to vcelku úspěšně přežít až do konce, aniž by vám hráblo a dostali jste pak chuť třeba na Jebnuto: Shitpūden, Kuroshitchuji nebo nedejbože Princeznu se streptokokem. Takže film za dvě a jedna navrch za tu nekompromisně chalapeňovou pichnu. Na závěr bych ještě rád, možná trochu netradičně, podotkl, že i když dávám relativně nízké hodnocení, pořád je to oproti té přihřátými pozéry vyhajpované, trapné, odpudivé a mimořádně nudné pičovině jménem Birdman naprostá dokonalost. Birdman delenda est. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)

Reklama

Reklama