Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slušný masaker a uchylárna, pri ktorom na vás vykúkajú kozy božskej Salmy Hayek, ktorej táto akčná rola až neskutočne sadla. Nie je to síce strhujúci a napínavý thriller ako sa píše v obsahu, ale len akčný masaker v jedom byte. Vela takýchto pozeratelných kúskov sa nevidí, obzvlášť nie s takouto herečkou v hlavnej úlohe. 65% - 3* ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Parádní akční béčko který si na nic nehraje, a přitom se v něm slušně hraje. Úžasně vypadající Salmita v kvartýru plným bouchaček odráží vlny zabijáků jako nic a ještě u toho je sexy. Je tam samozřejmě plno nesmyslů a nelogičností ale pořád to jede a je tam i plno černohumorných bizarností. Jako jednohubka krása. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Bože to byla neskutečná kundovina toto. I v mým měřítku. Mám skoro až lehce rozpačitej pocit, že to hodnotím jak to hodnotím, protože větší dějovou a veškerý logice na prdel dávající kravinu už jsem hodně dlouho neviděl, ale má to svý naprosto ultimátní momenty. Škoda, že do toho srali tu trochu zbytečnou dějovou linii z rodinou hlavní hrdinky, to tam fakt bejt nemuselo, ale jinak se jedná o stylově krvavou a černohumornou nálož která musí každýho fajnšmekra potěšit. Při pár scénách jsem se fakt válel smíchy po zemi. Nejlepší je to s tím psem jak mu hodí ten granát. Prej pejsku míček! míček! Počkej to není míček... a plesk! Takže intelektuálové a milovníci realistických filmů si budou muset už z principu jednu či dvě hvězdy odebrat. Ti ostatní se skvěle pobaví.85% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„EVERLY- 50 TISÍC ZA MRTVOU…“ /// Zabijácký divadelní představení, ve kterým se snažej dostat ze Salmy to nejlepší. Vizuálně (a navíc) i herecky. Sexy béčko, který to nepřehání s věrohodností, ale vo to víc všechno dohání krví a hnusem. Nečekejte zázraky, jen solidní jednohubku o pokoji plným mrtvol, ve kterým matka a dcera řeší rodinný záležitosti. A tak zamrzí jen to, že se se týhle akční kraviny nechopil týpek, co má podobný kusy v krvi. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, co se stane, když pejskovi hodím místo míčku granát. 2.) Jedna z děvek začíná chytat divný manýry. Mám se bát? 3.) Thx za titule ,,mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lynch rozjel těžkou grindhouse jízdu, ale místy to vypadalo, jako by si s ní nevěděl rady. Parádní momenty, které mohly patřit k žánrovým vrcholům vzápětí devalvovaly ty slabší, což platí zejména pro tupé dialogy, kterých tu bylo neúměrně moc a zbytečnou rodinnou linku. Ale pokud film zůstával v akční rovině, tak bylo vše v pořádku, notabene když je Salma pořád takový kus. Na konci jsem byl relativně spokojený, ale ten pocit, že pokud by se námětu chopil někdo zkušenější, byla by z toho bomba, zůstal i tak. 60% ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)

Reklama

Reklama