Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (266)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to hloupé, naivní, přímočaré a strašně laciné. Zároveň to v podstatě ale na akční videobéčko jak vystřižené z půlky devadesátek má tak neskutečně našlapané obsazení, že to vynahrazuje hodně slabý scénář. Jistě, jsou věci, které filmu neprojdou ani tak, i přesto je Criminal neškodným akčním videobéčkem s trochu sci-fi zápletkou, které neurazí a pokud máte náladu na porci devadesátkové lacinosti, možná vám i tahle necelá hodina a třičtvrtě přijde k duhu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Predstavte si postavu Toma Hardyho z filmu Bronson ako sa dostane na slobodu a zacne robit bordel. Ale postupne sa vdaka mensiemu sci-fi figlu zacne menit na Jasona Bourna a po krku mu pôjde jak tajna sluzba, tak hnusni grázli, pretoze chcu od neho dostat nejake informacie vdaka ktorym môzu ovladnut svet. A popritom tu je este povinna romanticka linia s nadhernou Gal Gadot. Proste celkom slusny gulas poskladany z inych filmov ale celkom chutny a funkcne poskladany. Jedinu vytku ktoru mam, ze z kazdeho rožku ponuka trosku ale nic poriadne na plne gule. Bud to mohlo byt viac akcne a bol by to perfektny vyplach, alebo viac psychologicke a bola by to zaujimava studia o premene totalneho psychopata na normalneho cloveka, alebo viac romanticke a citlivejsie duse by si pri tom poplakali. Ale bohuzial je to len mierne nadstandardny mix toho vsetkeho. Najlepsi je Costner v netypickej ulohe vsetko schopneho magora. Vdaka nemu aj ta skratkovito prevedena premena funguje. Ostatni uz nemaju tolko priestoru ale vsetky tie hviezdne mena predvedu slusny standard. Oldman ako prisny sef tajnej sluzby, Jones ako citlivy vedec, Gal Gadot ako nadherna Gal Gadot, Reynolds ako po par minutach mrtvola, co si uziju jeho neprajnici. Vadil mi len Jordi Mollà ako dost slaby zaporak. Uz mi tento herec zacina liezt na nervy. Akcnych scen tu nie je vela, ale ked uz na ne dôjde, tak vyzeraju dobre. Väcsinou skutocne vybuchy a znicene auta a vsetko je to dokonale prehladne. A ked niekto zomrie, tak to schyta v stavnatom R-kovom style. Takze vysledkom je zaujmavy mix zanrov, ktory stoji za to. Hlavne pre fanusikov Kevina Costnera. 6/10. P.S: Ano, hra tam aj Adkins. Tento film dokonale ukazuje velkost jeho starpower. 0,000000000001. V arenovkach za 3 mega je king, ale akonahle sa objavi v niecom drahsom, tak len ako no name poskok, ktory sa parkrat mihne v zabere a je rad, ze hral po boku takych hviezd. Kruta realita. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Kevin je pořád dobrej a o to líp, že na starý kolena točí i filmy, který žeru a který vyhledávám. Akčňáky jak bič! Ať už nedávný 3 dny na zabití, tak teď tenhle další sladkej bonbon. Navíc obsazení v podání starejch dobrejch mazáků Oldmana a Lee Jonese je taky plus Criminalu! Možná, že je to místama překombinovaný, možná že diváci čekali i víc, možná to taky není nejchytřejší film, ale každopádně solidně baví! Kevova rozdvojená osobnost za 70% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hviezdne obsadená... chobotina. Nič ma tu nebavilo, postavy boli vyložene negatívne a záporné, vrátane ústredného kvázi hrdinu v podaní Kevina Costnera, ktorý nemal morálny problém prizabiť chudáka v bistre za to, že si dovolil osloviť ho, že sa predbieha. Samotná zápletka je v zápornom zmysle slova čisté sci-fi a v neposlednom rade pritiahnutá za vlasy a nebavila ma. Občas to má vydarenú scénu alebo dobrý akčný nápad, ale inak rozhodne žiadny zázrak a dosť veľké utrpenie. Ale videl som už podstatne horšie a ešte menej vydarené. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Znuděný Harvey Dent implantuje mysl Green Lanterna do hlavy Supermanova otce, který pak nezastavitelně běhá za zneškodněním odpalovacích raket, zamiluje se do Wonder Woman a za zadkem jim furt křičí Jim Gordon. Kevin Costner to pojal jako vraždícího Kentána z Montarži a Gal Gadot nakonec vlastně vůbec nevadí, že bude žít s masovým vrahem. Hlavně když má v hlavě kousek Ryana Reynoldse! ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama