Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 4

Recenze (268)

Gary 

všechny recenze uživatele

Znuděný Harvey Dent implantuje mysl Green Lanterna do hlavy Supermanova otce, který pak nezastavitelně běhá za zneškodněním odpalovacích raket, zamiluje se do Wonder Woman a za zadkem jim furt křičí Jim Gordon. Kevin Costner to pojal jako vraždícího Kentána z Montarži a Gal Gadot nakonec vlastně vůbec nevadí, že bude žít s masovým vrahem. Hlavně když má v hlavě kousek Ryana Reynoldse! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skoro až béčková přenosová hlína, ve které na objednávku CIA implantují vzpomínky a do určité míry i schopnosti špičkového agenta do mozku sociopatické rváče. Ten jim po chvíli pláchne a začne po Londýně tropit neplechu. Je sice pravda, že děj je tak nějak jasně daný a linie s Gal Gadot totálně účelová, ale to vem čert. Akce má říz, celkově má film spád a navíc je tu Ten, který tančil s vlky, jenž ukazuje, že by si zasloužil nějaký ten řetězec vlastních costnerovek. Vůbec casting je věc, na kterou se mohl film spolehnout a člověk se musí chtě nechtě ptát, na co Vromen tu plejádu známých ksichtů nalákal. Slušná práce. 80% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $31,5miliónaTržby USA $14,708,696Tržby Celosvetovo $38,803,993Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,945,988Tržby za predaj DVD v USA $3,946,250║ Teda obsadenie priam luxusné, zíde sa tu stará dobrá garda výborných hercov, kde samozrejme najlepšie vynikne svojou drsnosťou a neskoršou charizmou Costner. Osvieženie prináša "Wonder Woman" Gal Gadot, poteší dobre vyskladaní príbeh, plný fajn akcie a vypätých scén, slušný priemer. /65%/ ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

What? Was? That? --- 0,5* --- Že jsem si nepustil nějakou amatérskou předělávku celého filmu předpokládám jen kvůli množství známých herců, kteří se téhle ukrutné bolestivé srágoře upsali. To je úplně neuvěřitelné. Costner, Oldman, lee Jones, Gadot, Reynolds, Adkins, pár dalších ksichtů známých spíš ze seriálů a nezajímavých filmů účinkují v něčem postrádajícím logiku, jakoukoliv uchopitelný děj, neskonale ubohý scénář, hodně silnou vrstvu těch nejubožejších klišé a imbecilních zvratů... Hrůza! Ryane, ty vole, máš za sebou Deadpoola, ten ti otevřel dveře z tvé pochmurné kariéry někam výše a ty se furt sereš do takovýchhle ubohostí :( To i to tvoje Self/less je proti tomuhle Oscarovka, ke všemu navíc na stejné brdo. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem již nedoufal, že by vznikl další pokus o natočení podobných snímků, jako byla Skála, či Tváří v tvář, a hle ono to jde i dnes. Gary super, Tommyho si pravda člověk moc neužije, ale na druhou stranu už má také svůj věk a Ryan na pohodu... No a co se týče Kosti, ten mě opravdu moc bavil, záporák jako poleno. Jednu věc bych ale určitě vytkl, tu jeho figuru na můj vkus příliš polidštili, ten zlom je ve filmu až moc patrný. Jinak velice milé pokoukání. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama