Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (266)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zrucne natocena blbost. A kevin Costner /Tanec s Vlky, Postman/ v roli chlapa, ktory takmer prizabije niekoho len preto, ze sa predbehol v rade. Teda prizabit niekoho za toto, to je moc silne kafe, stacilo v klude vytat 2 - 3 hajzlovou kefou cez Papulu. Pouzitou, pochopitelne. Krasny dokaz toho, ze taky Scott Adkins je king v b filmoch a arenovkach a la Undisoutted, ale v regulernom a-ckovom filme stale a dlhodobo taha za vyrazne kratsi provaz. Zapletka okolo jadrovych zbrani je nudna, nevtiahne, par akcnych scen je na urovni, ale ani tie to nezachrtanili : 40 % ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Režisér Ariel Vromen musí disponovat nějakými nadpřirozenými schopnostmi, díky kterým je schopen zhypnotizovat herce první kategorie a vnutit jim roli ve snímku, jehož kvalita se pohybuje na mentální úrovni odtokové roury v kabinách zkorumpovaného fotbalového klubu. Kdyby si spolu Oldman, Costner, Reynolds a ostatní hvězdy tohoto snímku sedli do jedné místnosti, nic by nedělali, jen by na sebe koukali a občas si někdo z nich prdnul, byla by to neporovnatelně hodnotnější a hlavně DUCHAplnější zábava. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Do psychopatického mukla Kevina Costnera, který má v mozku kus prázdného místa narvou zbytky CIA frajera Ryana Reynoldse umučeného v akci, který po sobě nechal ženu a hladový krk. Pak je tam nějaký hacker a skvěle obsazené křoví Gary Oldman a Tommy Lee Jones + méně známý zlý padouch se sympatickým motivem zbavit svět české vlády... vlastně všech vlád a nastolit konečně řád. Devadesátková zápletka s fajn akcí a běsnícím hlavním hrdinou, který neváhá rozlouct někomu hlavu lampou a zmasit fotbalové fanoušky, kvůli dopravnímu prostředku. Sympaticky odsýpající staromilský příběh, který se nedá brát vážně, ale fandu starých dobrých časů Skály nebo Tváří v tvář potěší. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to hloupé, naivní, přímočaré a strašně laciné. Zároveň to v podstatě ale na akční videobéčko jak vystřižené z půlky devadesátek má tak neskutečně našlapané obsazení, že to vynahrazuje hodně slabý scénář. Jistě, jsou věci, které filmu neprojdou ani tak, i přesto je Criminal neškodným akčním videobéčkem s trochu sci-fi zápletkou, které neurazí a pokud máte náladu na porci devadesátkové lacinosti, možná vám i tahle necelá hodina a třičtvrtě přijde k duhu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Costner v úloze, která by více sedla Liamu Neesonovi. Klasická akční jednohubka o starém drsňákovi, na své "poslední misi". Bohužel i přes výborné obsazení (trestuhodně nevyužité) se jedná o snímek, který je horší, než by se mohlo zdát a ve kterém nefunguje jediná složka, která by dělala film zajímavým. I ten Costner příšerně přehrává. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama