Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (266)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Kdyby nápad "vzpomínky mrtvoly vsazené do mozku sociopata" zpracoval někdo skromněji, bez přiblbého globálního záporáka a CIA, čistě styl řádícího Costnera používajícího něčí vzpomínky s rozpočtem nedovolujícím zbytečně nudnou drahou akci, věřím, že by byl výsledek lepší. Takhle jen žasnete při pohledu na casting k tak nenápaditému nudnému filmu. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Dám příklad: Vezměte si Jasona Bourna a random psychopatickýho týpka z basy a zkřižte je dohromady a z toho vám nejspíše vznikne Kevča s dvojitou osobností a jako bonus má i ty emoce! Podle mě je to skvělej, no více než skvělej příklad, jak by měl vypadat kvalitní akční film se všema těma bum bum sračkama a náháněčkama přes celý město plus víceméně zavřenej konec! No páni opravdu jsem si to užil.. :D ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Hviezdne obsadená... chobotina. Nič ma tu nebavilo, postavy boli vyložene negatívne a záporné, vrátane ústredného kvázi hrdinu v podaní Kevina Costnera, ktorý nemal morálny problém prizabiť chudáka v bistre za to, že si dovolil osloviť ho, že sa predbieha. Samotná zápletka je v zápornom zmysle slova čisté sci-fi a v neposlednom rade pritiahnutá za vlasy a nebavila ma. Občas to má vydarenú scénu alebo dobrý akčný nápad, ale inak rozhodne žiadny zázrak a dosť veľké utrpenie. Ale videl som už podstatne horšie a ešte menej vydarené. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŘENESLI MI BILLYHO DO HLAVY. VŠECHNO, CO VĚDĚL, VŠECHNO, CO DĚLAL, MÁM V SOBĚ...“ /// CIA proti anarchistovi, blažícímu po světě bez politiků, bank … (prostě anarchista…). Souboj má bejt atraktivní, takže za agentůru vyráží do boje psychopatickej Kevča, vyzbrojenej kusem mozku (vzpomínkama) Ryana (Reynoldse). Příběh je jednoduchej, tak, aby ho strávila i poslední obyvatelka Babovřesk. Terorista si pomocí výpočetní techniky dělá co chce, takže vodpadá složitý vysvětlování a děj to nejen zjednodušuje, ale hlavně zrychluje. Díky tý prostosti to vlastně nenudí, navíc je servírována i rozumná dávka akce s ucházející pointou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že Kevča nezapomněl na Filipa. 2.) Mám v hlavě tajnýho agenta. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vôbec neberiem, ak sa vyslúžilé, bývalé najväčšie svetové filmové hviezdy snažia opäť dostať na popredné miesta, pričom vo väčšine prípadov nieje ich chybou, ak to nevyjde. Spoločnosť Millennium Films sa zaoberá akčným žánrom s tak trochu podradnejším štýlom, ale zase áčkovým lookom. Pán Costner, netuším či bol zlákaný a ak tak čím, robiac všetko preto, aby vytvoril svoju najnezvyčajnejšiu postavu, aj tak nedokázal dotiahnuť film k vytúženému záujmu divákov a kritiky. Nevyužitý potenciál námetu, nevýrazné akčné scény a okrem Kevina aj nevýrazní ( a nevyužití ) herci, čo najviac zamrzí, ak sa pozriete na celú tú skvelú zostavu. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy je operován Ryan Reynolds, byla použita speciální figurína. Bylo to údajně levnější řešení, než platit na dva dny skutečného Reynoldse, který by na natáčení stejně jen nehybně seděl, což by pro něj bylo i velice únavné. (Gary)

Reklama

Reklama