Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (266)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vôbec neberiem, ak sa vyslúžilé, bývalé najväčšie svetové filmové hviezdy snažia opäť dostať na popredné miesta, pričom vo väčšine prípadov nieje ich chybou, ak to nevyjde. Spoločnosť Millennium Films sa zaoberá akčným žánrom s tak trochu podradnejším štýlom, ale zase áčkovým lookom. Pán Costner, netuším či bol zlákaný a ak tak čím, robiac všetko preto, aby vytvoril svoju najnezvyčajnejšiu postavu, aj tak nedokázal dotiahnuť film k vytúženému záujmu divákov a kritiky. Nevyužitý potenciál námetu, nevýrazné akčné scény a okrem Kevina aj nevýrazní ( a nevyužití ) herci, čo najviac zamrzí, ak sa pozriete na celú tú skvelú zostavu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neskutečná scénáristická debilita s příšerným Kevinem Costnerem, který hraje absolutně tupého a nesympatického debila a Ryan Reynolds je tady jen pár minut, což je pro děj naprosto obrovský hřeb do rakve. Děj je stupidní, dialogy bolí, Scott Adkins, tupý herec ale smrtící řezník tu jen mluví, ano, ano...ano...to je jako byste točili porno, Madison Ivy nechali nosit kafe a řekli ste Tommymu Gunnovi aby oprcal zvukaře. Akční béčka jsou akční béčka, ale když děj vrší sračku za sračkou, dá se to fakt už jen těžko přehlížet. On totiž jeden IT ňouma může položit svět a jeden teroristický ňouma s pěti zabijáky jedním letadlem unikne kompletní protiteroristické jednotce Velké Británie a zastaví je vězeň s půlkou mozku. Ten film je děsná lobotomie. Ani nevim za co ty 2*, asi že sem viděl větší sračky. 40%. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku naivní snaha Angličanů vyrobit akčňák hollywoodských parametrů. Herecké obsazení je více než obstojné, ale příběhově se jedná o nedotaženost, která by si chtěla vzít něco z Tváří v tvář, ale nemá na to. Costnerův drsňák místy přesvědčivý je, ale Liamovi Neesonovi by podobná role seděla přecejen více. Film vyloženě neurazí, ale chytře se rozhodně jen tváří. 45% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to hloupé, naivní, přímočaré a strašně laciné. Zároveň to v podstatě ale na akční videobéčko jak vystřižené z půlky devadesátek má tak neskutečně našlapané obsazení, že to vynahrazuje hodně slabý scénář. Jistě, jsou věci, které filmu neprojdou ani tak, i přesto je Criminal neškodným akčním videobéčkem s trochu sci-fi zápletkou, které neurazí a pokud máte náladu na porci devadesátkové lacinosti, možná vám i tahle necelá hodina a třičtvrtě přijde k duhu. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole nečekal jsem sice žádnou hitovku, ale ani takovejhle ultimátní odpad. Film naprosto o ničem, hloupej, zplácanej, šíleně natahovanej. Akce tu není skoro žádná, furt se jenom žvaní a žvaní a navrch se to utápí v totálně blbým a překombinovaným ději kterej nemá ani hlavu ani patu. Nepochopím jak do toho mohlo vlézt tolik známých ksichtů i když je fakt, že většina z nich má jenom kratší výstupy a jedinej kdo tu má větší prostor je Costner kterej se, ale od zábavnýho Three days to kill taky propadl do pěkný žumpy. Avi Lerner už asi taky nic solidního nevyprodukuje. Začínám mít fakt značný obavy o budoucnost podobných snímků, protože jestli tohle je ta dnešní cesta kdy se nacpou samý známý ksichty do jednoho filmu, aby si to z povinnosti odkroutili a divák pak jenom žasnul nad tím jakej sranec to sleduje, tak nám tedy samo peklo budiž milostivo.5% ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama