Reklama

Reklama

VOD (1)

Vybíjená je groteskou o přátelství, osudových láskách, kráse a ošklivosti, alkoholu a hledání lidského štěstí. V několika časových rovinách vypráví příběh spolužáků, kteří spolu prožívají různé životní etapy. Ocitáme se na abiturientském srazu gymnázia. Zdánlivě banální situace dává prostor nejen pro sentimentální vzpomínky, ale především k bilanci nenaplněných tužeb i uskutečněných snů a prožitého života. V centru příběhu jsou tři kamarádi – Jeff, Skippy a Tom, které životní peripetie neustále vracejí do společného bydliště – staromládeneckého doupěte, které se pro ně stává útočištěm podle toho, jak získávají či ztrácejí životní partnerky. Jejich protipólem jsou dvě ženské hrdinky – třídní kráska Eva, která se stane postupně objektem lásky všech spolužáků a ošklivka Hujerová, které schopnost sebeironického nadhledu dává nejen schopnost přežít ve světě krásných, ale najít i vlastní cestu ke štěstí. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (369)

Katarine 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nějak vůbec nepobrala. Totálně nenavazující scény, celé to postrádalo jakýkoliv smysl a holka, která má celou dobu ztvárňovat totální ošklivku, je ve skutečnosti krásná, sympatická a sebevědomá holka, tak já už fakt nevím. Korunu tomu nasadila Krainová s větou: „Víš, jak je těžký bejt hezká holka?" Já bych řekla, že rozhodně lehčí, než být ošklivá. Suchoše, Geňu a Sokola dohromady fakt jen v Partičce, jinam by už spolu rozhodně lézt neměli. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus velice slušný film. Zahlédl jsem ho nejdříve v televizi, kde mě zaujal, ale protože nebyl čas se dívat, v době odpolední pohody jsem ho zhlédl celý. A to opravdu celý, což i dělá u mnoha filmů problém. Obával jsem se toho, že snímek bude melancholický škvár, ale dostalo se mi celkem pěkného propletence osudů spolužáků. Když jsem se zorientoval mezi postavami "dříve a nyní", začalo vše celkem hezky zapadat do soukolí životních příběhů. Nevím sice, jak to mají těžké krásné ženy, ale moc jsem si nepřipouštěl, že film může být i o tomto. K mému překvapení mi to došlo, přestože jsem měl tuto skutečnost stále před očima. Těší mě, že film má v sobě určitou naději, pokud tedy dáte svému životu šanci a jdete za ní. ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem být hodná a dát tři hvězdy, ale nemůžu, je to vážně nepovedený film. Herci neměli, co hrát, takže je celkem zbytečné hodnotit jejich výkony. Pokud si pamatuji, knížka sama ve mně tak odmítavé pocity nevyvolala, ale scénář zmastili maximálně - tahle látka se na zfilmování podle mě ale ani nehodila. A i toho poukazování, na centrální a fatálně se tvářící konflikt krása versus šerednost, bylo příliš. Co mi hodně vadilo - byly také rozmluvy holek mezi sebou, to už byla úplná karikatura. Dovolím si tedy tvůrcům, příznačně a výhradně mužského pohlaví, diskrétně vzkázat, že takhle se spolu v běžném životě nebaví ani ty největší slepice... ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Vybíjená je chaotickou změtí nahodilých střípků z různých časových rovin, je humorná jen sporadicky a mnohem častěji upadá do sentimentu a melancholie. Svým vyzněním a atmosférou dost připomíná Sněženky a machry po 25 letech, ale jako kdyby nikdy neexistovali první Sněženky a machři. Nedrží moc pohromadě a rozpadá se do izolovaných scének, z nichž některé pozvedávají úroveň filmu díky schopným hercům, jiné zas působí až parodicky tím, jak jsou strašlivé. Delší recenze ZDE ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na filmu jsem byl se školou v kině Lucerně a musím tedy uznat,že to byla pořádná filmová blbost.Nečekal jsem od filmu mnoho,ale trojice Sokol,Suchánek a Genzer měla být alespoň trochu zárukou kvality,kterou dosahuje například ve velmi známém a úspěšném seriálu Partička,ale o tomto filmu se to nedá říct.Pár dobrých vtipů se zde objevilo,ale jinak to bylo velmi trapné.I zmiňovaná trojice mě zklamala.Ostatní herci taktéž.Za mě dávám 40%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení probíhalo v průběhu srpna a září 2014. (Terva)
  • Režisér Petr Nikolaev uvedl, že je mu téma filmu blízké, protože už jeho absolventský film z FAMU se jmenuje Večer dospělosti a jeho první část se odehrává na maturitním večírku. Další dvě části se pak odehrávají po pětadvaceti a padesáti letech. (Terva)
  • Natáčelo se také v lokalitách Neveklov, Nalžovice, Mukařov, Praha (Císařská louka, Holešovice), lom Štětkovice a na přehradě Slapy. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama