Reklama

Reklama

Patnáctileté dívky Colleen Collette (Lily-Rose Depp) a Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith) jsou posedlé jógou, milují své smartphony a nenávidí svou brigádu v obchodě se smíšeným zbožím Eh-2-Zed v Manitobanu. Ale když pradávné zlo povstane zpod kůry Kanady a ohrozí jejich vytoužené pozvání na velkou párty, děvčata spojí síly s legendárním lovcem lidí Guyem Lapointem (Johnny Depp), aby společně bojovali o své životy. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

castor 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith se pomátl už před několika lety, nyní to bohužel jen potvrzuje. Tvůrce, který kdysi pozurážel všechny okolo a ničil bránice diváků, momentálně jen zoufale přešlapuje na místě, dávno není tím drzým chlapíkem a dávno zmizel z námi milovaného New Jersey, kde mu i jeho hrdinům bylo o poznání lépe. Tím, že tyhle dvě trubky pracují v obchodě, chtěl možná připomenout milované losery, kteří se kopali do zadku a štvali své zákazníky, jenže tehdy se mluvilo o docela důležitých věcech, dialogy byly vypointované, rychle nás přetáhly na svou stranu a stejnou vlnu. A byl z toho ďábelsky vtipný kult. Naše závislačky na mobilech a józe jen melou kraviny, těží z toho, že jednu obsadil otec režisér (a scénárista) a druhá má slavné rodiče rovnou oba a oba se na plátně ztrapňují. Dcerky nicméně nejsou úplná dřeva, Lily-Rose Melody Depp obzvlášť ne, jen by potřebovaly méně unavený a méně zbytečný kus. Potápíme se a přerostlý teenager Smith je zatraceně mizerným kapitánem. Navíc ty dvě hvězdy jsou dost velkorysé. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Aneb jak se někdo snaží tak moc, až to bolí. Kevin Smith pro mě donedávna znamenal tvůrce, na jehož humoru jsem vyrůstal a kdo pro mě byl důležitým tvůrcem, jehož filmy a stand-upy o zákulisí jeho tvorby byly špičkou. Jenže pak přišlo pár slabších filmů (nikoliv však vyloženě špatných), které ovšem následoval přerod adorovaného osobitého tvůrce v žánrového břídila, který vlastní ochotu se někam posunout nebo se vyvinout obhajuje bojem proti studiovému systému a kdoví čemu. Tusk ještě beru jako záležitost pro vybranou sortu jedinců, ovšem to co předvádí Yoga Hosers, to nemá absolutně omluvu. Šíleně nucená, křečovitá hovadina, která postrádá jakýkoliv relevantní humor (snaha podkuřovat současným náctiletým od naprosto mimo tvůrce, kterému táhne na padesát fakt není sranda). Špatné herecky, vizuálně laškující až s tvorbou studia Asylum a výsledný nechápavý výraz, který minimálně v mých očích uzavírá kapitolu s názvem Kevin Smith. Člověk, který toto přivede na svět a je na podobný výtvor pyšný (se slovy, že je pro jeho fanoušky), si totiž nezaslouží pokračovat ve svém vlastním odkazu. Na Clerks III jsem se těšil, po tomhle je ale nejspíš tak jako tak vynechám (pokud tenhle ten "film" nepohřbí kariéru páně Smitha nadobro). ()

Reklama

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

OK, takže Kevin Smith se rozhodl, že v rámci boje proti studiovému mainstreamu bude točit už jen sračky. K tomu mu gratuluju, jako tvůrce mě tímto přestává zajímat. Odpadové hodnocení si bez ohledu na řemeslnou kvalitu nechávám pro snímky, jejichž samotná existence mě uráží. To je přesně tento případ. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

to je tak blbý až je to vlastně docela dobrý.Smith se rozhodl jít proti všem a evidentně se rozhodl vybírat si ty největší bejkárny na který narazí.Po Tuskovi jsou každopádně Yoga Hosers krokem kupředu,protože narozdíl od něj jsou celkem vtipné a něketré nápady hodně dobré...minimálně Klobáckové by asi nenapadli hned tak někoho.škoda že nebylo víc Osmenta,jinak jsem se ale docela bavil.Samozřejmě nesmím opomenout,že Guy Lapointe is back a tahle figura mísící Colomba a Jacka Sparrowa se mi prostě líbí...60% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith se radši baví a směřuje ke dnu prázdných filmů úplně o hovně, než aby dělal dobrý komedie jako tenkrát. Už RED STATE a TUSK mi přišel vedle, ale počkejte jestli uvidíte tohle... Jeho "Tweens movie" s nazi kanadskou bratwurstí omáčkou zní možná jako prdel někde ve zhulenym podcastu, je hezký obsadit si dcerku svou a Johnny Deppa (a samotnýho Johnny Deppa) do hlavní role a nechat je kecat nesmysly, svoje čtrnáctiletý publikum si to možná najde, ale 99% lidí to nebude. Děj působí vyloženě nahodile a zbytek nijak zvlášť pracně. Hvězda za obtloustlýho Osmenta, yoga gangstera Justina Longa a Goalie Golema. Takhle se kope hrobeček. Na nějaký MOOSE JAWS se vůbec netěším, ale aspoň bude už ta wtf trilogie za náma. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení skončilo 12. 1. 2015, poslední natáčecí den se dělaly převážně efekty. (kellne)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. ledna 2016 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama