Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (390)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Nejprve se tvůrčí tým snaží navodit atmosféru Hell´s Kitchen a z Coopera dělat Ramseyho (házení talířů, řvaní na personál jako při vojenským výcviku a tak), aby jej poté uprostřed největšího masakru nechal v klidu odejít ven na pokec, v úplně stejném klidu sledován kuchařem, který jej měl zastupovat na výdeji. Tohle by v profi kuchyni asi těžko prošlo. Scénář je vůbec spíše polotovar, než prvotřídní gurmánský štych, díky čemuž mě už v polovině přešla chuť zjišťovat, jaký dramatický chod bude následovat. ()

classic 

všechny recenze uživatele

NEUROTIK - ADAM JONES, je výborným šéfkuchárom, varil v špičkovej francúzskej reštike, ale závislosť na drogách mu podkopali cestu ku kulinárskym výšinám, zmenil pôsobisko, pobudol v Amerike, teraz sa na všetko vykašľal a mieri do Európy, do Londýna, kde si chce otvoriť - exkluzívnu reštauráciu s tým najlepším tímom, na ktorý poriadne nahúka, pokiaľ nebude - extrémne spokojný. Byť špičkovým kuchárom v reštaurácii, to je podľa mňa - „hotová pakáreň” , ten človek, ani nevie, či je... Stres, rýchlosť, pohotovosť, kmitať, stále to jedno a isté, toto povolanie by ma absolútne nebavilo, jestvujú ľudia, ktorí sú v tom viac než dobrí, potom si o sebe myslia, že sú králi sveta... To isté platí i z tejto reštaurácie, kde varí a dominuje - Adam Jones, pohľad do zákulisia, ako to funguje, čo musia ostatní všetko znášať, čo musia všetko stíhať, skrátka, ak nemáš v tíme - výborného kuchára, ak všetci nedržia spolu, tak to potom nemá význam: „Jeden za všetkých, všetci za jedného” , ... ja osobne si viac odnášam - štipľavo - šťavnatý scenár, na mysli mám tie nadávky, ktorými je film presýtený, šialené herectvo - akože všestranne - nadaného - B. Coopera, ktorý sa správa, ako totálny blázon, akože kvalitného režiséra - J. Wellsa, ktorého snímky, sú takmer nestráviteľné, bratov - Weinsteinovcov, ktorých neznášam, zaujímavého a preplneného hereckého obsadenia, ktorí aj tak nič nepredvádzajú, ... ako čokoľvek, čo sa vo filme - NAVARILO, jednoducho - zbytočnosť, ktorú na jedno pozretie - strávim, ale pritom nechcem sa príliš oddávať tomuto filmovému jedlu, ktoré môže po druhýkrát, spôsobiť nemalé žalúdočné ťažkosti. PS : Ale trošku nostalgie - neuškodí pri panoráme Londýna. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„NECHCI, ABY SEM CHODILI ZA JÍDLEM, ALE ZA SEXEM. CHCI NABÍZET KULINÁRNÍ ORGAMUS…“ /// Kuchařskej Rolling Stones (nebo taky arogantní zmrd) je zpátky mezi svejma (kteří ho moc rádi neviděj) a chce třetí hvězdu (tu vod „M“). Poskládá si team jako ty týpci v akčních filmech a jestli jste na ty kuchařský šou, tak tohle „Prostřeno“ s Pohlreichem je určený právě vám. ANO ŠÉFE tady totiž zní docela často! Celkem dost známejch tváří, slovní humor, sympatický postavy. Nechybí zklamání, drsnej soupeř, láska, dojemný okamžiky ani kuchařskej orgasmus. Prostě je tady vod každý ingredience trochu a líbí se mně, že nesklouznou k vočekávanýmu klišé. Filmovej orgáč to není, ale je z toho něco voňavýho cejtit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V žrádle (i lásce) na kari bylo hodně koření. 2.) V kuchyni jsem jako doma. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Bardley Cooper je šéf. Nie dokonalý, ale je šéf, hlavne v Kuchynských dôvernostiach. Tu ma tiež bavil, tieto kuchynské postavy s kuchyne mu proste sedia. Horšie je to zo samotným príbehom. Celý film je dosť dobrá oddychovka, s kuchyne sa dymy, sliny vám tečú po gauči, ale pre lepší výsledok mi tam ešte čosi chýbalo. 70% - 3* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bradley Cooper se snaží v kuchyni se točí jak holub na báni. Sienna Miller je kočka. Alicia Vikander konečně nevyužitá, vlastně je zde zcela zbytečně. Mou pozornost si získal tedy hlavně Daniel Brühl, který hraje pro mě zdaleka nejzajímavější postavu celého filmu. Daniel je prostě borec, který umí. Toho vaření je tady docela hodně a milovníci všech kulinářských pořadů, které běží v televizi vlastně nonstop už od dob kdy vařila Jiřinka Bohdalová si příjdou na své. 60% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Postava Heleny, ktorú si zahrala S. Miller, sa mala pôvodne volať Sweeney, avšak režisér sa rozhodol použiť Sweeney aspoň ako jej priezvisko v scéne, kedy rozpráva o svojom bývalom manželovi. (MikaelSVK)
  • Vo filme sa mal objaviť herec Jamie Dornan ako ex - priateľ Heleny (Sienna Miller). Scéna bola aj natočená, ale do finálnej verzie sa nedostala. Režisér John Wells to pre americký magazín Entertainment Weekly odôvodnil tým, že príbeh nikam neposúvala, preto skončila v strižni. I napriek tomu ocenil Dornanov výkon a označil ho za fantastický. (Anetulicek)

Reklama

Reklama