Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

biergof 

všechny recenze uživatele

Ty němý záběry na Melanie Griffith by si zasloužily odpad odpadů, klidně tam mohla být její fotka! Jinak docela sranda, ale ta siuleta Melanie Griffith to je hrozný! Sly využívá svého italského šarmu, to mě bavilo, ale co ta trubka kammená Melanie Griffith tam jako dělala? Film měl pěknou zápletku..hele Melanie, vyser se na to, než dělat ve filmu tohle, radši dělej Antóna, o.k.? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako to pri filmoch o kartách, kasínach a podobných voľnočasových oddychových aktivitách býva, ide len o to, kto koho odrbe, kto koho odrbal a kto sa len koho chystá odrbať, ale robí sa to celkom v prekvapivom štýle. A dokonca aj divák je permanentne odrbávaný, pretože oči som pretieral, ako keby som tam mal tri jačmene, ale oni fakt robili z Melanie Griffith sexicu? 😕 ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento druh filmů a mám rád Stalloneho, přesto nejedná se o výrazně vyvedený snímek. Vše je tam předvídatelné a přesto, že jsou Hráči prošpikovaní hereckými hvězdami, tak byli všichni nevýrazní. Závěr filmu vše ještě dokopal. Jedná se sice o nadprůměr, ale se Slyem jsem viděl mnohem a mnoho lepších filmů. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

bolo celkom príjemné sledovať niektoré triky a hantýrku ako aj vyberané spôsoby a atmosféru okolo celého toho "hazardného hráčskeho" sveta, ale len to na hodinu a pol nejakého filmu nestačí, bohužiaľ nie. A po čase aj to neustále prekvapovanie "kto s kým na koho čo hraje" začne prekážať a keďže to bolo použité vo viacerých filmoch a v niektorých už pekne dávno a možno aj lepšie, tak výsledný efekt z filmu je tento: stačilo by 10 minút dokumentu, kde by sa ukázali triky a spôsoby hráčov, ktorý by uvádzala a komentovala tá sexi herečka a všetko, čo je na filme ako tak obstojné by to malo. Zbytočne míňané prachy na zbytočne zabitú hodinu a pol ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film, který opět přináší něco nového ke Slymu... Sly je boxer, akční hrdina, válečník, drsný polda, zachránce lidí, borec v páce, zpěvák country, horolezec, expert na výbušniny a mnoho dalšího a nově.... super karbaník... Je to rozhodně příjemné osvěžení, ale mám takový pocit že od do Demolition mana, Cliffhangera či specialisty natočil pár dobrých a dost průměrných filmů, ale nic světoborného. Doufejme že to příchod Ramba 4 a Rockyho 6 napraví :-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Damian Nieman je tiež profesionálnym kartovým mágom, pričom „making of“, ktorý je súčasťou DVD, obsahuje jeho vlastné pozorouhodné triky. (Arsenal83)
  • Bo Hopkins se ve filmu jmenuje John Scarne. John Scarne byl slavný karetní mág 20. století. Ve filmu The Sting například dubloval ruce Paula Newmana. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama