Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

Marsik 

všechny recenze uživatele

** FILM PLUS - Já mám tenhle film hrozně rád. Není to bůhví jak promakané krimi a atmosféra je taková poklidná, ale je strašně zábavné pozorovat všechny postavy, zejména samozřejmě Slaje :) Další herci jako Byrne, Newtonová, nebo pan Malini jsou fajn, a nebo Roger Guenveur Smith, coby gorila pana Maliniho, byl hrozně zajímavej. Škoda, že nedostal víc prostoru můj oblíbenec Jamie Foxx. V konečném součtu dávám 80%. // TV FANDA (10.8.2013) - Další opáčko a opět maximální spokojenost. Pan Malini a jeho komplici u mě opět zabodovali :) CZ Dabing také chválím, takže hodnocení je stále stejné - 80%. // (20.1.2016) DVD - Nemohu jinak, než opět potvrdit spokojenost z této super mini-gangsterky o hazardu. Stále 80% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem mezi 2-3*, takže je to tak 50%. Příběh filmu celkem zajimavý mohl býti, ale zpracování je dosti slabé. Děj je celkem nudný a chladný, k nikomu z herců jsem si nevytvořil nějaký "vztah". Celkově je to hodně překombinované, ale zárověň dosti nepropracované. Film směřuje k finálnímu klání, ale to naprosto postrádá atmosféru a je dosti slabé, čekal jsem něco "pekelného". Už jsem se občas koukal, kdy to bude končit. Na tak kvalitní obsazení jsem čekal mnohem lepší snímek. Velké zklamání, film postrádá jakékoliv emoce a atmosféru. Navíc jsem čekal od tohoto filmu více hráčské akce, ale moc hraní tam nebylo, spíše šlo o ty podvody. A na toto téma jsem viděl už mnohem lepší filmy. Howgh! ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento druh filmů a mám rád Stalloneho, přesto nejedná se o výrazně vyvedený snímek. Vše je tam předvídatelné a přesto, že jsou Hráči prošpikovaní hereckými hvězdami, tak byli všichni nevýrazní. Závěr filmu vše ještě dokopal. Jedná se sice o nadprůměr, ale se Slyem jsem viděl mnohem a mnoho lepších filmů. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako to pri filmoch o kartách, kasínach a podobných voľnočasových oddychových aktivitách býva, ide len o to, kto koho odrbe, kto koho odrbal a kto sa len koho chystá odrbať, ale robí sa to celkom v prekvapivom štýle. A dokonca aj divák je permanentne odrbávaný, pretože oči som pretieral, ako keby som tam mal tri jačmene, ale oni fakt robili z Melanie Griffith sexicu? 😕 ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film, který opět přináší něco nového ke Slymu... Sly je boxer, akční hrdina, válečník, drsný polda, zachránce lidí, borec v páce, zpěvák country, horolezec, expert na výbušniny a mnoho dalšího a nově.... super karbaník... Je to rozhodně příjemné osvěžení, ale mám takový pocit že od do Demolition mana, Cliffhangera či specialisty natočil pár dobrých a dost průměrných filmů, ale nic světoborného. Doufejme že to příchod Ramba 4 a Rockyho 6 napraví :-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Film sa natáčal okrem iného v Los Angeles (Kalifornia, USA). v nočnom klube Deep na 1707 N. Vine St. a v Magic Castle na 7001 Franklin Avenue. Film sa natáčal od 30. mája do 12. júla 2002. (Arsenal83)
  • Na začiatku filmu je vidieť veľa zariadení na podvádzanie kariet, ktoré sa používali v 19. a 20. storočí. Medzi nimi je zariadenie Kepplinger, ktoré bolo najpopulárnejším používaným zariadením na podvádzanie kariet. (Arsenal83)
  • Během filmu můžete několikrát vidět Stalloneho, jak si natírá ruce olejem. To dělá spousta karetních mágů, udržují tím jemné ruce, a zlepší se také manipulace s kartami. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama