Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

biergof 

všechny recenze uživatele

Ty němý záběry na Melanie Griffith by si zasloužily odpad odpadů, klidně tam mohla být její fotka! Jinak docela sranda, ale ta siuleta Melanie Griffith to je hrozný! Sly využívá svého italského šarmu, to mě bavilo, ale co ta trubka kammená Melanie Griffith tam jako dělala? Film měl pěknou zápletku..hele Melanie, vyser se na to, než dělat ve filmu tohle, radši dělej Antóna, o.k.? ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddychová nevtipná komedie / nedramatické drama s příjemnou hudbou Christophera Younga a zajímavým koncem. Kdo se těší na Sylvestra, má smůlu, protože ten hraje až v druhé polovině filmu, je prošedivělý, kouří doutník a hodně kecá. Melanie Griffith je tu pouze do počtu, Jamie Foxx je zábavný, ale brzy musí opustit plátno, Thandie Newton je jen hezká květinka - mrcha, a tak film stojí na Townsendovi a Byrnemu, kteří to zvládli a uhráli role svých karbaníků velmi dobře. ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Mě to přišlo nudné. Film, který mohl být dobrý, ale je bez šťávy a bez jiskry. Herecké obsazení je nevýrazné, za zmínku stojí pouze Melanie Griffith a Sylvester Stallone, který se zde stejně moc neobjeví. Jakmile se film trochu rozjede, tak skončí. Škoda, kdyby film běžel ve stejných kolejích, jako konečných třicet minut, hodnocení by bylo mnohem lepší. Takhle se na to koukat dá, ale jestli se na to budu ještě někdy koukat, tak až na závěrečnou půlhodinu. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

bolo celkom príjemné sledovať niektoré triky a hantýrku ako aj vyberané spôsoby a atmosféru okolo celého toho "hazardného hráčskeho" sveta, ale len to na hodinu a pol nejakého filmu nestačí, bohužiaľ nie. A po čase aj to neustále prekvapovanie "kto s kým na koho čo hraje" začne prekážať a keďže to bolo použité vo viacerých filmoch a v niektorých už pekne dávno a možno aj lepšie, tak výsledný efekt z filmu je tento: stačilo by 10 minút dokumentu, kde by sa ukázali triky a spôsoby hráčov, ktorý by uvádzala a komentovala tá sexi herečka a všetko, čo je na filme ako tak obstojné by to malo. Zbytočne míňané prachy na zbytočne zabitú hodinu a pol ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela slušná karetní jednohubka plná podrazů, u které jsem se celkem slušně odreagoval. Tempo filmu slušné, scénář v poho, ale nebejt toho obsazení tak je to asi mnohem horší, protože režisér tomu moc nedal. Stuart Townsend je fajn, Thandie Newton správně sexy, Gabriel Byrne překvapivě hodně dobrý a za zmínku stojí i Stallone s Foxxem v menších rolích. Prostě takový fajn odreagování na večer. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Gang ve složení Tiffany, Charlie a Vernon pije během filmu pouze Jacka Danielse. (PußyMagnet)
  • Mnoho situací je odkazem na knihu Karla Johnsona "The Magician and the Cardsharp". Například Malini dostal jméno od slavného kouzelníka uvedeného v knize a Shade je výraz pro podvodný karetní trik. (PußyMagnet)
  • Na začiatku filmu je vidieť veľa zariadení na podvádzanie kariet, ktoré sa používali v 19. a 20. storočí. Medzi nimi je zariadenie Kepplinger, ktoré bolo najpopulárnejším používaným zariadením na podvádzanie kariet. (Arsenal83)

Reklama

Reklama