Reklama

Reklama

Hollarovi

  • USA The Hollars
Trailer 1

Obsahy(1)

Živořící newyorský umělec John Hollar se musí vrátit do rodného středoamerického městečka, které opustil, když obdrží zprávy o matčině nemoci. V domě, ve kterém vyrůstal, je John okamžitě vtažen do problémů se svou dysfunkční rodinou, středoškolským rivalem i příliš horlivou bývalkou. Při tom všem ještě musí čelit blížícímu se otcovství, neboť čeká se svou přítelkyní z New Yorku dítě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale žádný zázrak. Milý, ne příliš vtipný film o obyčejných lidských radostech a starostech, přičemž ty starosti jsou v převaze. Optimistické na tom je, že téměř všechny problémy (tedy až na ten největší) jsou nakonec vyřešeny. U mě je přesně na 50%, nutnou půlhvězdu přihazuji za krásnou Mary Elizabeth, která se tam, bohužel jen mihla. ()

Dlubal David 

všechny recenze uživatele

Taky žádná hitparáda, ale o štipec lepší než Místo u moře. Dvě scény s Annou jsou fakt super, ale to k celkovému ohodnocení, které bych označil za výborný film, nestačí... ◢ ■ ◣ (R) [55/100] ■ (K) [68/100] ■ (V) [51/100] ■ (♫) [60/100] ■ (E) Manchester by the Sea (2016) ● Lo imposible: The Impossible (2012) ● The Big Sick (2017) ● Návštěvní hodiny (1986) ● Celeste and Jesse Forever (2012) ● Pozor, vizita! (1981) ■ (Č) 1 ■ (P) [Leden 2017] [1080p] ϿϾ [PZ-cz] [60/100] ■ (CSFD) kingikAljakMickeyStumabllmRockermanalldo.raineKcarlosK(C) [60/100] ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Klasická, ničím nevýnimočná rodinná komédia so svojimi happy endami i smútkom. Je typickou žánrovkou s malou ambíciou priniesť niečo navyše. Komediálne scény sú nevýrazné alebo naopak prehnané, je vidieť, ako sa scenár snaží pritlačiť na humor tak silno, že je táto stránka dysfunkčná. Príjemnou stránkou snímku je snaha ukázať, že za rodinu sa oplatí bojovať napriek nezhodám. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

S takovým hereckým ansámblem se přece jen dalo předvést trochu víc, než nám tvůrci ukazují. Krasinski není špatný herec, ale jako režisér si vzal látku, která se na první pohled tváří jako taková jistota, která bude odlehčená, ale nakonec to není jistota, není to dobrá komedie a spíše se to blíží ztrátě času. ()

Kalimero13 

všechny recenze uživatele

Sílu hudby si člověk uvědomí, když ho z ní mrazí po zádech, ale bohužel i v situacích, jako je Hollars. Lehce nadprůměrný kousek od Krasinskiho byl stržen do vod WTF tím nejkýčovitějším a nejpřeslazenějším soundtrackem všech dob. Ta hudba tam doslova transformuje řadu scén do patosu a uplně je ničí. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Mississippi, vrátane Brookhavenu, Jacksonu a Cantonu. (ČSFD)

Reklama

Reklama