Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ano, těch inspirujících filmů bude pěkná řádka - Věc, Horizont událostí, Invaze zlodějů/lupičů těl, ale třeba i jeden díl z původního seriálu StarTrek...tedy Vetřelec za mě ne. Osobně mám tyhle chladné nenápadné sci-fi filmy rád, zejména pokud mají tísnivou atmosféru a nezodpovězenou otázku na konec. Příjemné, i když nijak omračující. K tomu spousta zmrzlých mrtvol, čerstvých mrtvol, krve, rampouchů a chytrého slizu. Teď jde o to: kdo s koho..... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Velkolepá dvouhodinová nuda plná nezajímavých postav, které se celou dobu pohybují po jedné lodi, kde je chce ovládnou nějaká mimozemská entita. Sice ten příběh úplně debilní není a ani jeho jednoduchost mi nevadí, prostředí lodi taky vypadá celkem dobře, ale co na tom, když se celou dobu dívám na totálně nudný vesmírný survival (ve kteréhm ani ten vesmír neuvidíme, dokonce ani tu planetu Infini ne) ve kterém ani není komu fandit? Austrálie pro tentokrát zklamala. Škoda dalších slov pro tenhle nepovedený film. 2* ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Sci-fi horor - made in Australia - záchranná misia na vzdialenej planéte - neznáma nákaza, meniaca ľudí na vražedné beštie - jednotka ostrých vojakov - teleportácia... po prečítaní si týchto príťažlivých indícií som tušil, že sa mi to bude páčiť a nebolo tomu inak. V prípade Infini by som sa vyhol porovnávaniu s inými, tematicky podobným sci-fi horormi, ktorých tvorcovia narábali s mnohonásobne vyššími rozpočtami než Austrálčania. Aj mne síce spočiatku trochu vadilo, že tu absentujú zábery vesmírneho exteriéru, dej filmu ma však čoskoro úplne pohltil. Myslím, že režisér Shane Abbess ten 5 miliónový budget využil na maximum a za tie peniaze by to málokto na svete dokázal nakrútiť lepšie. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Trochu promarněný potenciál. Hned ten úvod mi připadal mimořádně zmatený a tak děravý, že nebylo vůbec jednoduché se do děje dostat. Po chvíli se naštěstí všechen ten zmatek ustálí a úroveň náhle vzroste. I tak bych však spíše ocenil podobný motiv, pouze s větším počtem účastníků. Muselo byt nesmírně zajímavé co se na stanici odehrávalo před příjezdem speciálního týmu. Pro zachování tajuplnosti, stačilo alespoň krátce odhalit ve flashbacku a nebo to raději vzít rovnou z jiného konce. Možná bych to i přes všechno stále viděl na tři hvězdy. Dílu ale nesmírně škodí, že jsem již viděl celou řadu podobných filmů a každý byl o poznání lepší. K tomu je navíc Infini pomalu dvě hodiny dlouhé a nakonec stejně vyšumí do prázdna, neboť to závěrečná scéna úplně zabije. 45% ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(130/2015) / Uchádzajúce sci-fičko s docela rozporuplným koncom, kde si každý môže pointu vysvetliť po viac menej po svojom. V prípade sci-fi žánru som ale radšej ak sa jedná o plnohodnotnú pointu vysvetlenú scenárom. Filmu docela svedčí, že sa tvári úplne vážne a tomu zodpovedá aj atmosféra, aj keď zrejme veľa filmových lokácií v zozname nenájdeme. (5/10) ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama