Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě nebyl úplně špatný , po sci-fi stránce byl v mnoha ohledech docela zajímavý , ale člověk od toho očekával tak nějak víc , obzvlášť ve chvíli , kdy objevili zmrzlého člověka z bodlinama na krku by člověk čekal , že tam bude nějaká zajímavá příšera a né kus želé , které je nutí dělat zlé věci . Jako horor to bylo poměrně slabé , ano zabíjí se , ale že by se člověk leknul nebo vyděsil to asi těžko a konec to zabil úplně . Drama , no snad až na ten lehce pohádkový konec a thriller to skutečně s části byl , tak že ať přeměřuju , jak přeměřuju i přes relativně dobré efekty si to nesplnilo víc jak polovinu toho , co člověk čekal , tak že za mě opět jen průměr . ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Trochu promarněný potenciál. Hned ten úvod mi připadal mimořádně zmatený a tak děravý, že nebylo vůbec jednoduché se do děje dostat. Po chvíli se naštěstí všechen ten zmatek ustálí a úroveň náhle vzroste. I tak bych však spíše ocenil podobný motiv, pouze s větším počtem účastníků. Muselo byt nesmírně zajímavé co se na stanici odehrávalo před příjezdem speciálního týmu. Pro zachování tajuplnosti, stačilo alespoň krátce odhalit ve flashbacku a nebo to raději vzít rovnou z jiného konce. Možná bych to i přes všechno stále viděl na tři hvězdy. Dílu ale nesmírně škodí, že jsem již viděl celou řadu podobných filmů a každý byl o poznání lepší. K tomu je navíc Infini pomalu dvě hodiny dlouhé a nakonec stejně vyšumí do prázdna, neboť to závěrečná scéna úplně zabije. 45% ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dost dobře natočené a zahrané béčkové sci-fi inspirující se třeba Dead Space, potažmo Horizontem událostí nebo Carpenterovou Věcí. Jednoduchý, ale slušně dopointovaný příběh, špinavé prostředí opuštěné stanice s trochou 80's stylizace v podobě počítačů jak z minulého století (tu je zase vidět inspirace Vetřelcem), hromada potu, krve a slizu a kdovíjakých tekutin ještě. Když se nad tím zamyslím, je to opravdu jedna velká vykrádačka, ale na to, jak je úsporná, je vizuálně i režijně velmi dobrá. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné sci-fi. Námet aj keď je opozeraný, má stále čo ponúknuť - opustená planéta (vesmírna základňa) a v nej niečo čo nemá rado ľudí, prípadne až moc. Film s takýmto námetom však vyžaduje nutnú vysokú dávku mrazivej atmosféry a tá tu bola len na priemernej úrovni. Vlastne sa tu nešťastníci medzi sebou len naháňajú, pričom najpoužívanejší akčný motív je päsť do tváre a do brucha. Chcelo to nejaký hororový prvok (napr. masky v spojitosti s účinkami vírusu, niečo na princípe Carpenterovej Veci) a viac financií. Na druhú stranu sa mi však páčila finálna pointa a ako sa príbeh nakoniec uzavrel. Tiež myšlienka rýchlosti napádania vírusom v závislosti od emotívnej hladiny nie je zlá. Pre mňa priemer. 60/100 ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na jednu stránku výborný nízkorozpočtový film plný napjaté atmosféry a dobrých nápadů.Na druhou stránku zbytečně natažený a podle mě i pokažený konec filmu.Nápad byl velice zajímavý a opravdu se mi líbil,kulisy docela ušly a samotná nákaza také nebyla špatná.Výkon herce MacPhersona v hlavní roli mě kladně překvapil.Ale co autoři mysleli tím koncem,to nechápu.Kdyby to zakončili tam,kde by se to logicky zakončit mělo,mohl z toho být velké překvapení tohoto roku.I proto dávám 70%,lepší tři hvězdy. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama