Reklama

Reklama

Tajemství jejich očí

  • USA Secret in Their Eyes (více)
Trailer 4

Vyšetřovatelé FBI Jess a Ray jsou sehraní, jsou si blízcí a jejich společná kariéra je na vzestupu. Nový případ s nimi ale pořádně zamává a do duší jim nesmazatelně vypálí cejch bolesti. Dostanou za úkol vyšetřit nález brutálně zavražděné mrtvoly pohozené v popelnici a na místě zjišťují, že mrtvá dívka je Jessinou nezletilou dcerou. Další zděšení následuje. Přestože se podaří najít a zadržet podezřelého, případ se zhroutí, údajný vrah zůstává na svobodě a mizí neznámo kam. Po třinácti letech posedlého pátrání na vlastní pěst objeví Ray nové vodítko, jež by mohlo přinést vyřešení případu. Do objevené stopy se zakousne a zároveň vyvíjí nátlak na státní návladní (Nicole Kidman), aby mu pomohla dotáhnout vyšetřování do konce. Někteří jsou při tom ochotní zajít dál než ostatní. Nikdo však není připravený na šokující tajemství, které se nakonec objeví. (Bontonfilm)

(více)

Videa (21)

Trailer 4

Recenze (201)

venison 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem syrový, napínavý a vyhrocený thriller a dostala jsem ospalé vyprávění ze zákulisí FBI, které je především postaveno na politikaření.. Julia Roberts hraje zlomenou matku, prosto má pouze na pár scénách, i když závěrečná zápletka je na ní postavena. Nicole Kidman (ne)dodává "Tajemství jejich očí" chladný sex-appel.. Nejlépe si herecky stojí asi Chiwetel Ejiofor, který vlažný scénář bohužel jiskrou naplnit nedokáže. Lehce odfláknuto, i když šťáva se z toho snadno vymačkat dala.. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nudně natočený film, který celou dobu čeká, aby nám předvedl šokující pointu. Ta je sice fakt dobrá, ale celý děj před tím probíhá způsobem "už ho skoro máme - zase nám utekl". Ejiofor hraje dobře, Nicol je půvabná, Julia strhaná a všichni se snaží. Ale režiséra si mohli všichni vybrat podstatně lépe. ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

...bol som na tomto v kine,sľubný začiatok ,čakal som ako sa to rozbehne ...ako skončí....po hodine som vedel všetko...nie preto,že som tak extra inteligentný,ale preto,že som to vlastne už videl ...inokedy,inak.............. POZRITE SI http://www.csfd.cz/film/266045-tajemstvi-jejich-oci/prehled/?collectionForm=1 ....... a zistíte kde soudruzi z USA udělali chybu....pre tých natvrdlých: je to po 6-tich rokoch nanovo natočený pôvodný argentínsky film....scénaristická impotencia v Holywoode pokračuje..... ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem od toho i vzhledem k obsazení a námětu očekávala víc. Agentce FBI (pěkně unavená Julia) zabijou dceru, ta má ještě tu smůlu, že se k případu dostane jako první a pak se rozbíhá honba za domnělým vrahem. No rozbíhá je silný slovo, rozbíhá se asi tak rychle, jako když si na vaše každodenní kolečko do parku půjčíte o číslo menší kecky od mladší ségry. Každou chvíli se musíte zastavit a popřemýšlet jestli se vrátíte zpátky, jestli už jste tudy náhodou neběželi nebo jestli je radši nemáte zahodit do prvního kanálu. Film se totiž vrací i do minulosti,ale tak trochu bez varování a chaoticky, takže jediný jak to identifikujete než si zvyknete je, že hlavní hrdina má víc šedin a Nicole je víc vosková. Taky jako sorry,ale když máte podezřelýho z vraždy dcery svojí agentky, tak jako nadřízenej dáte přednost spratkovi co donáší na teroristy? Protože bezpečnost země je na prvním místě? No nevim. Každopádně závěr jsem ještě tak pár minut před koncem nepředpokládala a společně s druhou půlkou filmu to vytáh na lepší 3*. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Solidní detektivní napínavá podívaná, která mě sice nijak výrazně neohromila, ale i tak jsem spokojený. Podle zdejších hodnocení a komentářů jsem očekával ten nejhorší možný scénář, ale film mě vcelku překvapil. Kvalita filmu je jasně určena skvělým hereckým ansáblem. Slavná jména se zde střídají jedno za druhým. Nejlepším ze všech byl asi Ejiofor, který mě svým výkonem překvapil. Film je sice plný klišé, ale já osobně jsem si zde také našel i světlejší momenty. A mezi tyto momenty určitě patří závěr, který na vás vytasí neočekávané zvraty. Na dnešní poměry nadstandardní detektivka. Za mě dávám 70 % ()

Galerie (101)

Zajímavosti (9)

  • Kvôli časovému harmonogramu hlavných aktérov sa natáčanie filmu presunulo z mesta Boston do Kalifornie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama