Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Našláplá, sprostá, nekorektní a nahláškovaná komedie, která De Nirovi sedla jak prdel na hrnec. Občas jsem měl pocit, že čerstvého vdovce utrženého ze řetězu vlastně ani moc nehraje. Za hromadou fórků se samozřejmě skrývala nějaká ta romantická a vlastně i rodinná citovka, ale celek to nijak zvlášť nenarušovalo. Vedle De Nira v tomto případě nezáří hezounovitý Efron, ale Aubrey Plaza, která je tady žhavá jak nikdy nikde. Takhle by to šlo. 80% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie. Robert De Niro jako děda, který si chce vrznout, byl fajn. Ale Zacu Efronovi scénárista napsal velmi špatnou roli, Zac se do ní nehodil. A jak mu celý film nadávali, že je lesba a podobný blbosti, to bylo opravdu trapné. Doukoukal jsem to dokonce, nenudil jsem se, ale přeci jen, byla to celkem blbost, příběh nic moc. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Děda je lotr láká diváky skrze český distibuční název odkazující na dřívější De Nirovy komedie s Benem Stillerem, avšak v tomto případě bohužel nešlo o kvalitativně tak dobrý kousek jako ve výše zmíněných případech. Nevadí mi sprostší mluva či špetka fekálního humoru, nicméně zde mi to přišlo místy přes čáru nebo naprosto neúčelně využité. Párkrát jsem se zasmál, to nepopírám, ale spíše jsem si říkal, že De Niro takové filmy nepotřebuje, a že bychom si my, diváci, mohli takový kousek odpustit. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto snáď ani nie je možné. Robert de Niro si na staré kolená pošpiní povesť takouto sračkou plnou nechutných vtipov, presexualizovania a kompletného hnusu. Ešte si tam dokonca aj honí a tvári sa, že je to je vlastne cool. Asi si chcel dokázať, že stále patrí medzi mládež a vôbec nie je starček na dôchodku. Neuveriteľné, obrovská hanba a strata reputácie u tohto muža. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

„Dědku, to teď stříkáš nebo umíráš?" „Možná oboje!" V poslední době mi komedie vůbec nejdou po chuti, ale na tenhle sprostej, nadrženej a šílenej flák jsem se těšil hned ze dvou důvodů. A ty dva důvody hrajou hlavní role. Dědečkovi, bývalému mariňákovi, umře jeho milovaná manželka na rakovinu a dědu Roberta De Nira nenapadne nic lepšího, než donutit svého vnuka ať s ním zajede na Floridu na pár dní si orazit. Vnuk Zac Efron má těsně před svatbou, ale i tak na dědovo pozvání kývne. Hezká rodiná komedie, že? Jenže děda De Niro nejede jen na golf, v prvé řadě chce, dle jeho vlastních slov, šukat, šukat, šukat, šukat. Tak se jede šukat, což ale vnuk netuší. Road movie, kde se potkal veterán všech žánrů Robert De Niro a mladičkej šušeň Zac Efron, kterej má celkem nakopnuto směrem nahoru. De Niro se naplno předvedl už v trilogii Fotr je..., tady ale předvádí těžko stravitelnou ale hodně sympatickou postavu perverzního dědka, kterému nedělá problém ojet studentku, lhát všem na potkání, vypálit si držku marihuanou s bandou niggaz a neustále si utahovat ze svého vnuka. Zac Efron oproti tomu hraje ušlápnutého ťulpase s nudnou prací, s na pěst snoubenkou a naprosto idiotským vkusem oblékání. Dohromady jim to ovšem šlape jako hodinky a nebýt někdy až moc přehnané vulgarity (hlavně ze strany De NIra), tak je tu komedie roku. Několik narážek (lesbická vnučka, palec v řiti...) je ale přímo k posrapopukání. Do toho se zamotá několik dalších „sympatických" postav a je zaděláno na hromady průserů. Soundtrack potěšil (hlavně Duke Dumond), vizuál slunné Floridy paráda, technicky bez chyby. Jen trochu ubrat na vulgarismu... ale na to sere bílej tesák. Za mě palec hore. Teda, za mě palec Efronovi do řiti. Silné 4* a.k.a 85% ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Aubrey Plaza (Lenore) hrá 21-ročnú študentku, no v skutočnosti bola v čase premiéry filmu o 10 rokov staršia. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama