Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Streeper odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu ohodnotit film jinak než nejnižším hodnocením. Robert De Niro býval skvělým hercem, který si uměl vybírat filmy podle kvality, ale čím je straší, tím méně dobrých filmů natáčí a tohle je snad jeho úplně nejhorší film, co jsem viděla. Zajímalo mě spojení Efron a De Niro, říkala jsem si, že k sobě půjdou, že to bude vtipné. Ne, bylo to nechutné, trapné a zcela pod úroveň Oscarového herce jako je Robert De Niro. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nenadělil jsem 4 hvězdičky jenom proto,že tu rozjetou záležitost v závěru zbytečně přibrzdili předimenzovanou romantikou,která sem pasovala asi jako pěst na oko.Přestože šlo hlavně o prvoplánový humor,kde se až příliš často používalo slovo na f,velice dobře to na mě fungovalo.Připouštím,že v žádném případě nejde o intelektuální snímek,nad jehož odkazem by se měl člověk dlouhodobě zamýšlet,ale jde o oddechovou komedii,u které může člověk vypnout a v klidu se odreagovat.A k tomu i došlo. ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro a Zac Efron dokázali ve svém spojení zpracovat trapný humor netrapným způsobem. Tomu se možná dá říkat umění. Nicméně já jsem z tohoto typu humoru vyrost, ale tento film mě dokázal rozesmát. Ne hodně a ani málo, ale dostačujícím způsobem aby jsem se bavil. A pro cílovou skupinu, je tento film přímo ideální. ( 31.7.16/MAC ) ()

kobejn odpad!

všechny recenze uživatele

Podle toho, že má tendle film 58% by se mohlo zdát, že to je docela dobrý. Jenže, to je problém těch procent, který jsou jakože nějakej takovej průměr něčeho, ale čeho? Většinového vkusu? Ale co je mi po něm? Mě je většinovej vkus uplně ukradenej. Kdybych se tim měl řídit, pak by se mi tendle film měl líbit na tři hvězdy, přitom je to odpad, takže co z toho vyplývá? Vždy je potřeba věřit svému názoru a nikdy se nenechat viklat nějakým "průměrnym hodnocenim", který je občas, ba dost často mimořádně zavádějící a někdy i úplně zcestné. Děda je lotr je pro mě nejhorším DeNirovým filmem, který by měl mít tak maximálně 10%. 58% je hodně nadsazený. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Čo to ako do prdele má znamenat??Amerika to opäť raz dokázala,pozdvihnúť čašu naplnenú až po okraj nechutnými dialogmi až pretekajúcu cez okraj povrchnými sex.scénkami.Odporne konzummný americký spôsob humoru a bohužiaľ príklad ako baviť detské publikum od 13+.Možno som už stará na toto,alebo som mala vyrastať v USA,či na Long Islande,aby sa mi páčili starí chlapi?Som nemilo prekvapená a oči mi ide vypáliť ako si ide známy hollywoodsky velikán teraz už deduško Robert DeNiro kaziť svoju povesť slávneho gangstra takouto odporne povrchnou a slizkou úlohou.Zac Efron môže byť len rád,že si zahral po jeho boku,ale na jeho postavu,akú stvárnil by som 2× pyšná nebola.Sex,drogy a večierky...to američanom ide na výbornú.Ešteže si to naše mladé detské publikum nebude brať z tohto príklad,však?!!...;ale to hádam nemôžete myslieť vážne! ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Aubrey Plaza (Lenore) hrá 21-ročnú študentku, no v skutočnosti bola v čase premiéry filmu o 10 rokov staršia. (m.a.t.o.)
  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama