Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vzorový příklad komedie, kterou ocení spíš chlap, než ženská. Postava Roberta De Nira se totiž dá vcelku pochopit, když jste chlap, ale když jste ženská a k tomu třeba ještě zajetá feministka, tak pro Vás každá narážka na cokoliv bude dost rasistická a hodně osobní. A možná proto tu je série odpadů, kterou vůbec nechápu. Já jsem se od srdce párkrát fakt zasmál. Dělá to ze mě horšího člověka? ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Čo to ako do prdele má znamenat??Amerika to opäť raz dokázala,pozdvihnúť čašu naplnenú až po okraj nechutnými dialogmi až pretekajúcu cez okraj povrchnými sex.scénkami.Odporne konzummný americký spôsob humoru a bohužiaľ príklad ako baviť detské publikum od 13+.Možno som už stará na toto,alebo som mala vyrastať v USA,či na Long Islande,aby sa mi páčili starí chlapi?Som nemilo prekvapená a oči mi ide vypáliť ako si ide známy hollywoodsky velikán teraz už deduško Robert DeNiro kaziť svoju povesť slávneho gangstra takouto odporne povrchnou a slizkou úlohou.Zac Efron môže byť len rád,že si zahral po jeho boku,ale na jeho postavu,akú stvárnil by som 2× pyšná nebola.Sex,drogy a večierky...to američanom ide na výbornú.Ešteže si to naše mladé detské publikum nebude brať z tohto príklad,však?!!...;ale to hádam nemôžete myslieť vážne! ()

Reklama

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Komedie na jedno podívání producentsky postavená "na jistotu". De Niro opakuje postavu z komedií Fotr je lotr. Zac Efron se ukáže oblečen pouze do 30 cm plyšové včely. Drogy, sex, noční kluby na Floridě. Protivná snoubenka versus přitažlivá holka, která se objeví několik dnů před svatbou. Tedy formát, co by měl v oddechové komedii fungovat a opravdu funguje. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Dosť veľká sračka, ktorú pred odpadom zachraňuje fakt, že film má tempo, energiu a energickí a snaživí sú aj Efron a De Niro. Efron si ma postupne získava, pretože na svojej kariére poctivo maká a zlepšuje sa. De Niro oproti svojim ospalým výkonom z posledných rokov pôsobí osviežene, čo poteší tiež. Bohužiaľ však obaja páni prepožičali svoju snahu a talent vrcholne trápnemu scenáru. Ako im to silené fuckovanie, dildovanie, gayovanie a pod. mohlo na papieri pripadať vtipné netuším - každopádne výsledok sa väčšinou míňa účinkom. Ďalší súkromný problém mám s tým, keď nám partička milionárov, snobov a uhladených smotánkarov rozpráva príbehy o tom ako, že je správne rozhodovať sa srdiečkom a opustiť krásnu sexi ženskú z bohatej rodiny a s vidinou silného finančného zabezpečenia pre alternatívnu milovníčku fotografií čo trávi svoj čas chlastaním a párty. Niekde v jadre je tá filozofia taká pekne romantická, avšak v reálnom živote stopro nevídaná u milionárov z Hollywoodu - preto ma trochu irituje keď mi takíto ľudia podobné príbehy podsúvajú. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nejšílenější role Roberta De Nira a nejvíce podprůměrná role Zaca Efrona, který se v posledních letech dostává, alespoň pro mě, na herecké výsluní. A právě kvůli tomu s ním zkouknu sebedivnější komedie i jako je Dirty Grandpa. Stále se to ovšem jevilo jako průměrná komediální slátanina, která nabídla i pěkné pohledy na snové americké pláže plné elánu, dobré nálady a pěkných těl. A když už vás otravuje průběh filmu, hledáte si jakékoli highlighty, i kdybyste se za ně měli trochu stydět. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron (Jason Kelly) používal dvojníka při jízdě na motocyklu, kde měl být nahý. (BloodMax)

Reklama

Reklama