Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie. Robert De Niro jako děda, který si chce vrznout, byl fajn. Ale Zacu Efronovi scénárista napsal velmi špatnou roli, Zac se do ní nehodil. A jak mu celý film nadávali, že je lesba a podobný blbosti, to bylo opravdu trapné. Doukoukal jsem to dokonce, nenudil jsem se, ale přeci jen, byla to celkem blbost, příběh nic moc. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci šukat, až mi z toho odpadne pták. Chci ošukat koně a pak vypít jeho krev." Já to tedy nechci, ale kdybych měl patnáctiletou pauzu v zasouvání, tak bych možná až tak kritický nebyl. A taky by mě zajímalo, jak bych reagoval, kdyby mě mladá rajda vyzvala, abych odpálil koule do její vagíny. Jelikož jsem neuvěřitelně statečný, tak bych se před ní asi odběhl schovat do atomového krytu, ale kdo ví? Já tedy ne. Já vím jen to, že tohle bylo spíš sprosté než vtipné, ale nejednou jsem při tom vyprsknul smíchy, takže moje seriózní JÁ prohrálo s mým zvrhlým JÁ, což mě stojí fant ve formě tří hvězd. ()

Reklama

Vyhy odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně? Roberte, k čemu si se to upsal. Dobře, beru to, že se snažili o komedii, ale vůbec se jim to nepovedlo. Nemělo to žádný smysl a ani děj. To jako vážně musím sto dva minut koukat na to, jak stařec na stará kolena paří a balí ženské? Ne, to vážně nepotřebuji. Původní myšlenka byla možná dobrá a kdyby se zpracovala trochu jinak - dobře, tak úplně jinak - mohla z toho být příjmená a hlavně zábavná komedie. Kde jsou ty časy, kdy nás De Niro bavil ve Lotrech a Fotrech. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nenadělil jsem 4 hvězdičky jenom proto,že tu rozjetou záležitost v závěru zbytečně přibrzdili předimenzovanou romantikou,která sem pasovala asi jako pěst na oko.Přestože šlo hlavně o prvoplánový humor,kde se až příliš často používalo slovo na f,velice dobře to na mě fungovalo.Připouštím,že v žádném případě nejde o intelektuální snímek,nad jehož odkazem by se měl člověk dlouhodobě zamýšlet,ale jde o oddechovou komedii,u které může člověk vypnout a v klidu se odreagovat.A k tomu i došlo. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto snáď ani nie je možné. Robert de Niro si na staré kolená pošpiní povesť takouto sračkou plnou nechutných vtipov, presexualizovania a kompletného hnusu. Ešte si tam dokonca aj honí a tvári sa, že je to je vlastne cool. Asi si chcel dokázať, že stále patrí medzi mládež a vôbec nie je starček na dôchodku. Neuveriteľné, obrovská hanba a strata reputácie u tohto muža. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Fotoaparát, ktorý používa Jason Kelly (Zac Efron) je zrkadlovka Nikon D3300. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama