Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro a Zac Efron dokázali ve svém spojení zpracovat trapný humor netrapným způsobem. Tomu se možná dá říkat umění. Nicméně já jsem z tohoto typu humoru vyrost, ale tento film mě dokázal rozesmát. Ne hodně a ani málo, ale dostačujícím způsobem aby jsem se bavil. A pro cílovou skupinu, je tento film přímo ideální. ( 31.7.16/MAC ) ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Hlúpučkých filmov máme ako maku, všetky sa predbiehaju, ktorý z nich bude mať hlúpejšie/trapno/vtipný scenár a hlášky. Niekde sa dozvedeli, že to je cool a ľudí to baví. Nie, nebaví:)! To rozhodne nebaví, aspoň nie mňa!!! Každopádne toto je zástupca hlúpych filmov, ktorý ale určite za pozretie stojí, a pri troche šťastia (cháp ako tvoje psychicko/fyzické rozpoloženie v čase pozerania filmu) sa budete baviť celkom luxusne. Pozor, nečakať nič svetuborné, len tu dokonale šlapú vtipy a konečne po dlhom čase vidím starého dobrého DeNira vo forme! nazdar:) ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nejšílenější role Roberta De Nira a nejvíce podprůměrná role Zaca Efrona, který se v posledních letech dostává, alespoň pro mě, na herecké výsluní. A právě kvůli tomu s ním zkouknu sebedivnější komedie i jako je Dirty Grandpa. Stále se to ovšem jevilo jako průměrná komediální slátanina, která nabídla i pěkné pohledy na snové americké pláže plné elánu, dobré nálady a pěkných těl. A když už vás otravuje průběh filmu, hledáte si jakékoli highlighty, i kdybyste se za ně měli trochu stydět. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vzorový příklad komedie, kterou ocení spíš chlap, než ženská. Postava Roberta De Nira se totiž dá vcelku pochopit, když jste chlap, ale když jste ženská a k tomu třeba ještě zajetá feministka, tak pro Vás každá narážka na cokoliv bude dost rasistická a hodně osobní. A možná proto tu je série odpadů, kterou vůbec nechápu. Já jsem se od srdce párkrát fakt zasmál. Dělá to ze mě horšího člověka? ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Našťastie sa film nehraje na nič svetoborného, ani mu to primitívny scenár nedovoľuje. Je to len rýchla, občas zábavná jazda perverzného a vulgárneho deda s vnukom, ktorý má pár dní pred svadbou. K tomu sa primiešali drogy, alkohol, pekné dievčatá, zopár bitiek a záverečné rodinné moralizovanie. Proste film, ktorý nezanechá žiadne stopy, len poznanie, že aj vo svojom veku vyzerá Robert De Niro skvele. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Aubrey Plaza (Lenore) hrá 21-ročnú študentku, no v skutočnosti bola v čase premiéry filmu o 10 rokov staršia. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama