Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nejšílenější role Roberta De Nira a nejvíce podprůměrná role Zaca Efrona, který se v posledních letech dostává, alespoň pro mě, na herecké výsluní. A právě kvůli tomu s ním zkouknu sebedivnější komedie i jako je Dirty Grandpa. Stále se to ovšem jevilo jako průměrná komediální slátanina, která nabídla i pěkné pohledy na snové americké pláže plné elánu, dobré nálady a pěkných těl. A když už vás otravuje průběh filmu, hledáte si jakékoli highlighty, i kdybyste se za ně měli trochu stydět. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Netuším, proč bych se měl koukat na to, jak legendární herec Robert De Niro posuzuje velikost penisu Zaca Efrona, jak mu neustále rve palec do zadku nebo naopak jak mu Aubrey Plaza ocucává nos. De Niro zamlada místo měnění plínek sloužil vlasti, nyní se hodlá po odchodu manželky zchlastat do bezvědomí a poplácávat náctileté zadky. A v jeho „rafinovaném“ plánu se ocitl i jeho vnuk, který má před svatbou. Stokrát viděná story, kdy někdo pochopí, co od dosud jasně nalajnovaného života skutečně chce, je zabalená do přisprostlého balení, které je spíš drastickým trápením než pokusem o bláznivou komedii. Karikatura postaršího pána dá všem lekci, jak se bavit, jak někoho seřezat, jak řadu lidí pozurážet, jaký slovník je třeba používat. Postavy jsou nesmírně ploché (ty ženské obzvlášť), dialogy jsou spíš výkřiky, které chabě posouvají „děj“ kupředu. Snaha zalíbit se za každou cenu mladému publiku je trapná a k uzoufání. Pár gagů se podařilo, ale zbytek je jedno velké plivnutí na De Nirovu kariéru. Ten by měl na hodinu vyhodit agenta.. ()

Reklama

kobejn odpad!

všechny recenze uživatele

Podle toho, že má tendle film 58% by se mohlo zdát, že to je docela dobrý. Jenže, to je problém těch procent, který jsou jakože nějakej takovej průměr něčeho, ale čeho? Většinového vkusu? Ale co je mi po něm? Mě je většinovej vkus uplně ukradenej. Kdybych se tim měl řídit, pak by se mi tendle film měl líbit na tři hvězdy, přitom je to odpad, takže co z toho vyplývá? Vždy je potřeba věřit svému názoru a nikdy se nenechat viklat nějakým "průměrnym hodnocenim", který je občas, ba dost často mimořádně zavádějící a někdy i úplně zcestné. Děda je lotr je pro mě nejhorším DeNirovým filmem, který by měl mít tak maximálně 10%. 58% je hodně nadsazený. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Príšerne lacné a šuštiace papierom, ale DeNirova postava išla až tak do vulgárna, až som tomu musel začať fandiť. Rozhodne by sa z toho dalo vyždímať viac (a za Efrona by som uvítal akúkoľvek inú náhradu...), ale bavil som sa. A to je myslím alfabetaomegy. Neobjektívnu štvrtú však capnem za záver (SPOIER!), keď už to citeľne smeruje k tej morálno filmudevastujúcej lajne, že starký si to rozmyslel a nahú sexy študentku pošle kadeľahšie. A ono ne! :-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době téměř pětihvězdičková komedie. Dvojice Niro/Efron je naprosto úžasná, především De Niro na staré kolena hláškuje jak blázen a nejde mu o nic jiného než si to rozdat se sexy školačkou Aubrey Plaza !! :D Highlightem je definitivně scéna, kde si Zac Efron zakouří crack a co následuje potom je doslova k utrhnutí bránice. Solidně nahláškované, zvrhlé a se silným erotickým nádechem. Paráda víc podobných komedíí. 85% ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)
  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama