Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Nechutná oplzlá pitomost, ale pořád stylovější, než všechny ty "pařby kdesi". Já rozhodně nejsem příznivcem šílených rádobyvtipných fekálních komedií, které tak baví americké puberťáctvo, a nelíbí se mi ani "suprapřekvapivé" zvraty křečovitě vytvořené na úkor příběhu, který jinak dával docela smysl. Scénáristovi bych za ty logické díry utrhla hlavu. Nicméně - čekala jsem to horší. Mnohem horší. Jednu hvězdičku nechávám za příběh a za to, že si udržel aspoň zdání nějakého smyslu. Druhou dávám za Efrona a za to, že nehraje dokonalého sladkého chlapečka v pozitivním slova smyslu. Třetí je za De Nira, protože ten jeho ksicht prostě většině filmů dost pomůže. Dalo se to... 51% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toľko chvál som počul, že akú skvelú komédiu natočili, a ja pri pozeraní tohto diela nechápem o čom to vlastne hovorili. Myslel som, že Zac Efron už má svoje obdobie trápných rolí za sebou, no a že taký kvalitný herec ako Robert De Niro sa upíše takejto kravine, no to by ma nenapadlo. Čakal som oveľa inteligentnejší humor, ktorý bude maximálne tak ochutený nejakou iróniou a sarkazmom (to by som bral), no namiesto toho to bola konská dávka plytkého, absurdného a nevkusného "humoru" akoby vystrihnutého z druhotriednej americkej teenage komédie. No ďakujem pekne, ale toto nie! Takto si dobrú komédiu určite ani náhodou nepredstavujem... za toto maximálne 1*. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Definitivně průměrně, avšak současně překvapivé, jakým způsobem si dvojice DE NIRO a ZAK EFRON vzájemně sedli. Poněkud znervózňující je skutečnost, že DE NIRO mluví jak cigán z východoslovenské pure cigánské osady. Na závěru samotném je překvapující to, že slaďouš ZAK opustí místo s ročním příjmem 200,000 USD, aby bez basketbalového míče a pomády vyrazil kvůli "svůdným očím" potencionální partnerky na roční trip na rybářské bárce. Bez kufru. 64% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro a Zac Efron dokázali ve svém spojení zpracovat trapný humor netrapným způsobem. Tomu se možná dá říkat umění. Nicméně já jsem z tohoto typu humoru vyrost, ale tento film mě dokázal rozesmát. Ne hodně a ani málo, ale dostačujícím způsobem aby jsem se bavil. A pro cílovou skupinu, je tento film přímo ideální. ( 31.7.16/MAC ) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Komedie o cestě slušného syna z ovdovělým Dědou,který si chce užít život.Parádní Robert De Niro,který si to opravdu užívá a nebýt jeho tak je to pro mě průměrný film.Máme tu i trochu kanální humor,ale není to přehnaní a pěkně to tam sedne.Zaca Efrona sice moc nemusím,ale zde se to dalo a kdo měl rád třeba Fotr je Lotr tak hlavně kvůli Robertovi mu ten film nejspíš sedne.Za mě tedy celkově 70% a čtyři hvězdy. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)
  • Floridská pláž, která se objeví ve filmu, je ve skutečnosti Tybee Island v Georgii. Natáčelo se také v Londýně. (BloodMax)

Reklama

Reklama