Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Fíla 

všechny recenze uživatele

Odpočinková komedie, v podání dědy, co si chce za každou cenu, po smrti své manželky, užít zbytek života. Zac Efron, působí jako kormidlo, které řídí tuhle loď, přičemž de Niro, je jejím kapitánem. Konzistence, mezi nimi funguje a provádí diváka, touto šílenější plavbou. Nevidím tu ovšem nic, co by bylo na víc. Pěkně se to zahrálo, pobavil jsem se, v pasážích, které sice byly šílené, nicméně ne překvapivé. Za mě film, který si rád pustím, když se budu nudit, nebo si budu chtít pustit něco, co vím, že mě lehce pobaví a při tom nebudu zklamaný. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další jednohubka z Netflixu. Přepálená americká komedie o De Nirovi, který má síly na rozdávání a Efronovi, který se ho jako vnuk snaží brzdit. Nechybí sex, fekální humor a samozřejmě oplzlosti všeho druhu. Oceňuji, že Efron točí jako na běžícím pásu, protože je to sympaťák, ale fakt je, že tenhle film není vůbec ničím výjimečný. Pokud máte dvě promile, tak vás zajisté bude bavit mnohem více. Alespoň ta Zoey je hezká a finále na mě jako obvykle funguje. Uvědomění na poslední chvíli je zkrátka filmové klišé, co zabírá. Přesto není tu zdaleka tolik humoru jako by mělo být v kvalitní komedii. (45 %) ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přisprostlá, ofenzivní a hodně sexistická komedie, která je ovšem pro toho, komu tenhle typ humoru nevadí, hodně vtipná. De Niro hláškuje o sto šest, jeho hlášky mají hodně vydařený timing a s jistotou mohu říct, že jsem se u letošních komedií mockrát takhle nenasmál. Dějově je to klasická šabblona s jasně daným průběhem i koncem a být příběh ještě o trošičku originálnější, neměl bych problém přihodit i pátou hvězdu. Takhle je to "jen" velice solidní Rková komediální jednohubka. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Našťastie sa film nehraje na nič svetoborného, ani mu to primitívny scenár nedovoľuje. Je to len rýchla, občas zábavná jazda perverzného a vulgárneho deda s vnukom, ktorý má pár dní pred svadbou. K tomu sa primiešali drogy, alkohol, pekné dievčatá, zopár bitiek a záverečné rodinné moralizovanie. Proste film, ktorý nezanechá žiadne stopy, len poznanie, že aj vo svojom veku vyzerá Robert De Niro skvele. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro a Zac Efron dokázali ve svém spojení zpracovat trapný humor netrapným způsobem. Tomu se možná dá říkat umění. Nicméně já jsem z tohoto typu humoru vyrost, ale tento film mě dokázal rozesmát. Ne hodně a ani málo, ale dostačujícím způsobem aby jsem se bavil. A pro cílovou skupinu, je tento film přímo ideální. ( 31.7.16/MAC ) ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama