Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Komedie o cestě slušného syna z ovdovělým Dědou,který si chce užít život.Parádní Robert De Niro,který si to opravdu užívá a nebýt jeho tak je to pro mě průměrný film.Máme tu i trochu kanální humor,ale není to přehnaní a pěkně to tam sedne.Zaca Efrona sice moc nemusím,ale zde se to dalo a kdo měl rád třeba Fotr je Lotr tak hlavně kvůli Robertovi mu ten film nejspíš sedne.Za mě tedy celkově 70% a čtyři hvězdy. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nie som moc schopný povedať k filmu, že by bol absolútnou stratou času, lebo mám pocit, že amíci už predviedli, že vedia natočiť aj oveľa, oveľa horšie filmy, ktoré nás majú pobaviť (ako minuloročná monstróznosť s názvom Vacation). Myslím si ale úprimne, že keby sa do hlavnej role dostal niekto iný ako De Niro a Zac Efron, asi by to bolo oveľa horšie. Lebo obaja medzi sebou vedia fungovať ako dobrí hereckí kolegovia a komédia im ide. Neviem ani čo viac by som k tomu mal povedať. Občas film vie prestreliť scénkou, ktorá možno niekoho naštve, alebo má scénky, ktoré sú iba jediné, a to trápne. Ale zase sú tu aj momentky, kde som sa otvorene zasmial a myslím si, že na jedno pozretie to pohodlne stačilo. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V komentářích někteří skuhrají, že De Niro opustil své vážné role a začal je hanit komediálními rolemi. Mě naopak až v ten okamžik začal bavit a zajímat. Možná jsem nekulturní hovado ale nějaký jeho Taxikář mě vůbec nebere. Zato ve Velké svatbě mě rozsekal smíchy. Pravda, on je v těch komických rolích skoro pořád stejný a nerudný a tak nějak se dá jeho výkon očekávat, ale je roztomilý. Tady z těch svých nerudných dědků trochu vybočil a válcuje. A je to sranda. Buzny, negři, gerontofilky, dealeři, yuppie, pomatení konspirátoři, fakt zábavná policejní dvojka. Všechno dohromady. Takovou čurinu jsem fakt nečekal. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Je to extrémně sprosté, naprosto nekorektní, částečně nechutné a navíc naprosto předvídatelné, ale stejně mi to tak náramně sedlo, že jsem dobře pobavil a nasmál. Měl jsem pocit, že si to Robert De Niro celkem hodně užívá a stejně tak mu skvěle dělá parťáka Zac Efron, jenž se dostává do kůže "Sousedů" :-) A když do toho zapojíme Zoey Deutch, není co řešit. Oddechovka par excellence. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nenadělil jsem 4 hvězdičky jenom proto,že tu rozjetou záležitost v závěru zbytečně přibrzdili předimenzovanou romantikou,která sem pasovala asi jako pěst na oko.Přestože šlo hlavně o prvoplánový humor,kde se až příliš často používalo slovo na f,velice dobře to na mě fungovalo.Připouštím,že v žádném případě nejde o intelektuální snímek,nad jehož odkazem by se měl člověk dlouhodobě zamýšlet,ale jde o oddechovou komedii,u které může člověk vypnout a v klidu se odreagovat.A k tomu i došlo. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Zac Efron (Jason Kelly) používal dvojníka při jízdě na motocyklu, kde měl být nahý. (BloodMax)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno