Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Vyhy odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně? Roberte, k čemu si se to upsal. Dobře, beru to, že se snažili o komedii, ale vůbec se jim to nepovedlo. Nemělo to žádný smysl a ani děj. To jako vážně musím sto dva minut koukat na to, jak stařec na stará kolena paří a balí ženské? Ne, to vážně nepotřebuji. Původní myšlenka byla možná dobrá a kdyby se zpracovala trochu jinak - dobře, tak úplně jinak - mohla z toho být příjmená a hlavně zábavná komedie. Kde jsou ty časy, kdy nás De Niro bavil ve Lotrech a Fotrech. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Čo to ako do prdele má znamenat??Amerika to opäť raz dokázala,pozdvihnúť čašu naplnenú až po okraj nechutnými dialogmi až pretekajúcu cez okraj povrchnými sex.scénkami.Odporne konzummný americký spôsob humoru a bohužiaľ príklad ako baviť detské publikum od 13+.Možno som už stará na toto,alebo som mala vyrastať v USA,či na Long Islande,aby sa mi páčili starí chlapi?Som nemilo prekvapená a oči mi ide vypáliť ako si ide známy hollywoodsky velikán teraz už deduško Robert DeNiro kaziť svoju povesť slávneho gangstra takouto odporne povrchnou a slizkou úlohou.Zac Efron môže byť len rád,že si zahral po jeho boku,ale na jeho postavu,akú stvárnil by som 2× pyšná nebola.Sex,drogy a večierky...to američanom ide na výbornú.Ešteže si to naše mladé detské publikum nebude brať z tohto príklad,však?!!...;ale to hádam nemôžete myslieť vážne! ()

Reklama

Triple H 

všechny recenze uživatele

Dosť veľká sračka, ktorú pred odpadom zachraňuje fakt, že film má tempo, energiu a energickí a snaživí sú aj Efron a De Niro. Efron si ma postupne získava, pretože na svojej kariére poctivo maká a zlepšuje sa. De Niro oproti svojim ospalým výkonom z posledných rokov pôsobí osviežene, čo poteší tiež. Bohužiaľ však obaja páni prepožičali svoju snahu a talent vrcholne trápnemu scenáru. Ako im to silené fuckovanie, dildovanie, gayovanie a pod. mohlo na papieri pripadať vtipné netuším - každopádne výsledok sa väčšinou míňa účinkom. Ďalší súkromný problém mám s tým, keď nám partička milionárov, snobov a uhladených smotánkarov rozpráva príbehy o tom ako, že je správne rozhodovať sa srdiečkom a opustiť krásnu sexi ženskú z bohatej rodiny a s vidinou silného finančného zabezpečenia pre alternatívnu milovníčku fotografií čo trávi svoj čas chlastaním a párty. Niekde v jadre je tá filozofia taká pekne romantická, avšak v reálnom živote stopro nevídaná u milionárov z Hollywoodu - preto ma trochu irituje keď mi takíto ľudia podobné príbehy podsúvajú. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro a Zac Efron dokázali ve svém spojení zpracovat trapný humor netrapným způsobem. Tomu se možná dá říkat umění. Nicméně já jsem z tohoto typu humoru vyrost, ale tento film mě dokázal rozesmát. Ne hodně a ani málo, ale dostačujícím způsobem aby jsem se bavil. A pro cílovou skupinu, je tento film přímo ideální. ( 31.7.16/MAC ) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době téměř pětihvězdičková komedie. Dvojice Niro/Efron je naprosto úžasná, především De Niro na staré kolena hláškuje jak blázen a nejde mu o nic jiného než si to rozdat se sexy školačkou Aubrey Plaza !! :D Highlightem je definitivně scéna, kde si Zac Efron zakouří crack a co následuje potom je doslova k utrhnutí bránice. Solidně nahláškované, zvrhlé a se silným erotickým nádechem. Paráda víc podobných komedíí. 85% ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)
  • Floridská pláž, která se objeví ve filmu, je ve skutečnosti Tybee Island v Georgii. Natáčelo se také v Londýně. (BloodMax)

Reklama

Reklama