Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (160)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna s Bílým domem mě dost navnadila, tam to fakt vypadalo, že by Sharknado 3 mohlo ukázat, že i kardinální kokotiny jde dělat s grácií a hlavně zábavně, ale po nějaké době začal film nudit, i když pravdou je, že vesmírné finále zase vše tak nějak v rámci možností zachránilo. Nevím, proč jsem jako první z této série viděl zrovna trojku, každopádně si ode mne vysloužila dvě hvězdičky. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jestli druhý díl byl příjemně přehnanou parodií ( i když ani tak to tedy nebylo nic moc), tak tohle je užvaněnější a nudnější. Prostě jde jen o sled scének - žraloci útočí na Bílý dům, na vojenskou základnu, vodní park v Orlandu, zábavní filmový park (který se ale nachází jinak v Los Angeles, ne Orlandu), na závody NASCAR... a to vše, až na scénu s americkou vlajkou na začátku, v podstatě bez vtipu, nadhledu, tak nějak otrocky a upachtěně. Nelíbilo, měli zůstat u parodického nádechu. Tohle je chvílemi zbytečně nechutné, a těch reklam v obraze! Jo, a když jsem si řekl, že se děcko určitě narodí ve vesmíru, tak jsem se netrefil jen o trošku. Ach jo. ()

Reklama

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo si myslí že viděl všechno, tento opus ho vyvede z omylu. Boj raketoplánu (pilotem je Hasselhoff !!! - snad ještě větší osel a herecký jalovec než Ziering) proti žralokům kteří létají v pohodě i ve vesmíru a porod sežrané manželky hlavního hrdiny v břichu žraloka jsou jen malé příklady - to se prostě musí vidět celé!. Zřejmě na to chodí hodně lidí, když byly natočeny už čtyři filmy s tématem z nebe padajících žraloků...jsou věci, které nepochopíš... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už som čakal všetko a tak som bol na tuto blbinku pripravený. Je to Standard, ale niekoľko scén bolo celkom vtipných a to bola celkom prijemná zmena. Ian Ziering je už ako superhrdina, nie superman, nie Chuck N., ale má podobnú fanúšikovskú základnú čo sa týka producentov a tak je jasne, že jeho sa smrť nedotkne i keď jeho blízky to ucítia, samotný Chuck by to lepšie nenapísal. Je to hovadina, ako inak , ale kedy zas uvidím žralokov vo vesmíre? Dúfam, že už nikdy. Slabé, ale 2* teraz tomu dám. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět žraloka padajícího z vesmíru, který je použit jako záchranný modul pro průlet atmosférou a následné přistání a v druhém, těhotná ,,hrdinka" porodí zdravé mimčo a ještě za ním vyleze, nechť si nechá koštovat. Jinak stejná zhovadilost, ne-li ještě horší, než celá tahle vyblblá série, kterou tvůrci museli natáčet absolutně vožralý nebo zhulený anebo obojí. Sledováno jen z hecu... ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Zároveň s filmem vyšla komiksová kniha se stejným tématem pod názvem "Archie vs. Sharknado". (Terva)
  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama