Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (160)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná sr...pitomost. Naprosto stupidní, brutálně hloupá, těžko nazvatelná filmem. Tak strašlivá blbost, že se u toho jeden i baví. Kouzlo nechtěného, přitažlivé některými zvučnějšími jmény. Shitonado 3, aneb Steve se zlatou motorovkou nad americkou armádu a vlastně, nadevše! Budu se ještě někdy dívat? Oh Hell no! Leda z recese... ()

stration 

všechny recenze uživatele

SyFy hodně tlačí na PILU. Už úvodní scéna s americkým prezidentem naznačuje, že utržení ze řetězu je absolutní. Potom ale nastane poněkud hluchá pasáž, ve které čekáme jen na další řežbu. S nástupem Hasselhoffa je pak dílo dokonáno. Konec je pak opravdu neuvěřitelný, včetně letu raketoplánem, průletem atmosférou v těle žraloka, kde hlavní hrdinka dokonce porodí, Hasselhoff na Měsíci... No, to se musí vidět. "Uvnitř žraloka to bylo jiné, bála jsem se o život. Nic už nebylo jako dřív." ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po dvou ranách do hlavy žralok ztratil zábrany. Prší z nebe do třetice, no ty vole, co chceš více? Na place i Scerbová, drsná-sexy-hotová. Jako žolík rostlý hoch, ultrasamec Hajzlhroch. /// Já myslím, že Chuck Norris, John McClane, MacGyver a všechna verbeš od Marvelu se může jít nechat vystřelit na Měsíc, protože jednak já mám ode dneška úplně jiný hrdiny a jednak David, další čuprhírou do party, už tam dávno je. Akorát kluci cestou bacha na novej fenomém studia SYFY, a sice na lítající porodní žraloky a žraloky paragány. Mám děsnou radost za Stýva, protože ve Žralokonádech se mu konečně podařilo to, o co se léta marně snažil v Beverly Hills - dostat všechny... ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Lidé si zvyknou na vše. I na tornáda, ze kterých padají žraloci a ukusují hlavy. Ale David Hasselhoff a žraloci plující vesmírem, jsou na mně příliš silný kafe. Naopak neotřelá je závěrečná výzva k hlasování. (Mimochodem Tary Reid už mám dost...) ['Sharknado' (2013) a 'Sharknado 2: The Second One' (2014)] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Cože? 34%? No, vlastně proč ne. Thunder Levin rozpálil klávesnici doběla, takže jeho žraloci, kteří opět vypadají velice "věrně" tentokrát nejen plavou, létají, jezdí městskou hromadnou dopravou, ale nově také procházejí zdmi budov a vládních bunkrů. K Levinovi se i tentokrát přidal Christopher Roth, aby mě znovu nechal žasnout nad svým uměním, přesunout během mrknutí oka osoby a předměty. Je pravda, že proti Žraločím tornádům má většina porno filmů propracovaný příběh, ale hvězdičku za to, že jsem se opět brutálně zasmál, udělit musím. Vždyť trupíkův hrdinný boj, žraloci ve vesmíru nebo porod by neměly zůstat zapomenuty. Dokonce i ten zoufalý pokus o patos dokázali tvůrci zkazit, takže byl dokonale vtipný. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • V jedné scéně okolo 47. minuty, kdy prší žraloci na zábavní centrum, je záběr do kina, kde diváci koukají na film Útok trojhlavého žraloka (2015), což je také film společnosti SYFY. (Terva)
  • Zároveň s filmem vyšla komiksová kniha se stejným tématem pod názvem "Archie vs. Sharknado". (Terva)
  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama