Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hraje hlavní roli Vaughna - krupiéra v kasinu, kterému štěstí zrovna nepřeje. V zoufalé snaze sehnat peníze na operaci své nemocné dcery se Vaughn spolčí s kolegou z práce, aby kasino vykradli. Loupež se ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák jsou nuceni unést městský autobus a pokusit se o téměř nemožný útěk. Robert De Niro ztvárňuje Papeže, nelítostného a zvráceného majitele kasina, který se nezastaví před ničím, jen aby získal své peníze zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (137)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Nie je Mann ako Mann. Tento ešte nedospel do kategórie, kde by ste museli vymeniť prepotené tričko a spodky od príbehu osudovosti a akcie. Variácia Nebezpečnej rýchlosti bez debaty, iba s obmenenými motívmi. Twist dobrý, mňa dostali, ale nie som zas tak inteligentný ako tu ostatní. AKo však vedeli že tamten utečie to neviem. Na konci sa topí viac lapsusov v logike, a počas celého filmu vám napadne pocit, že film sponzorovala Liga proti rakovine. Na pomerne malej stopáži sa neutiahnu citové veci umierajúcich ľudí, na pokánie nie je čas. Morgan dobrý, dcérku si zaslúži, ale žeby bolo toto k tomu treba. To nie. FIlm s Mannom mu doprial šťastie ale život a skutočný Mann by bol k nemu krutý ale spravodlivý. Som si takmer istý. (videné 15.04.2018, Dajto archív) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VŠECHNO CO CHCE TÁTA UDĚLAT, DĚLÁ PRO TEBE…“ /// Svižný vyprávění o chlapíkovi, kterej ze zoufalství vyloupil kasíno. Nejedná se o loupežnickou selanku, takže průser na sebe nenechá čekat, a já těm sráčům celkem fandím. Fór (ten příběhovej) je v tom, že po nich nejdou jenom poldové, takže se nejedná vo biják pro náročnýho diváka, ale máme tady poctivý béčko, jehož rejža si zaslouží dostat šanci. Na sráče si hraje de Niro, na hrdinu (prej) sexy Jeffrey a zbytek je nezávadnej. Stejně jako pointa, která si to štráduje po hraně mezi překvapením a patosem. Jakožto optimista jsem všema čtyřma pro. Takže hezká 3*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju adrenalin, proto jezdím sockou. 2.) Parchant má raka a chci se stát fotrem roku. 3.) Thx za titule „Rejma“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem čekal, že to bude hodně blbé, ale ono to vůbec tak blbé není. Tohle je docela fungující film, který dovede i v některých chvílích překvapit. Gina Carano je trestuhodně nevyužita, protože ta by měla rozkopávat prdele, ale jinak všichni hlavní herci odvedli svoje party a líbí se mi, že se De Niro nebojí těch levnějších věcí, které prostě nedopadnou jinak než jako béčko. Ale dobré béčko. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Áčkové obsadenie s béčkovým scenárom, céčkovou kamerou a déčkovou sprievodnou hudbou. Začiatok bol pozerateľný a pravý prúser začal vlastne až v momente prerazenia zátarasu. To bol prvý zdvihnutý varovný prst. Nasledovali kvalitatívne jemne retardované dialógy v autobuse a najmä na policajnej stanici, ktoré sa za malebných zvukov totálne nevhodnej hudby striedali s dobrými hoc krátkymi zábermi, či v ojedinelých prípadoch scénami. Ďalší klinec do rakvy bol zatlčený policajnou akciou na civilných motorkách pri použití slzáku. Šokantné. Ale inak ozajže mať to lepšiu hudbu, tak by to nebola taká hlbolá stoka, lebo nedá sa povedať, že by to bolo úplne celé špatné. Napríklad taký Roberto hral ako v ozajstnom filme a Jeffrey Morgan mi vadil omnoho menej ako kedykoľvek predtým. Videl som už väčšie zvrátenosti ako toto. Vo výsledku jazda linkou 657 bola menej škodlivá ako taká MHDéčka pod vedením Poláčeka, ale naspäť pôjdem určite pešo. Dvojka by tu mala stačiť, alebo takých 45 v inej mene. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Občas se stane, že člověk narazí na film o kterém neví co si myslet. Heist evidentně nemá nijak extra ambice. Scenáristicky také žádný skvost, nicméně ta snaha je znát. Osobně jsem čekal více "copy+paste" z již viděného. Místo toho se dočkal i nějakého toho překvapení (kam se děj sune). Tu snahu i podporuje fakt, že se ve filmu střídá opravdu hodně známých tváří (Robert De Niro překvapil nejvíce) a hned z druhé strany sráží na kolena debilní režie (no souboje tragedie... opět čím více střihu, tím víc adidas). Hladina uvěřitelnosti také celkem kolísá, ale... celkový dojem je dobrý a film působil dobře. Tak roztomile naivně. A nenaštval mě... no prostě 3-4 :) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama