Reklama

Reklama

Želvy Ninja 2

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (více)
Trailer 7

Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?" Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 7

Recenze (340)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Přestože v konečném součtu hodnotím jako jedničku, trochu mě to zklamalo. Za příšerný dabing tvůrci samozřejmě nemůžou, ale tentokrát působila akce dost odfláknutě, jako by si někdo řekl, že cílovému divákovi (tj. šestiletému chlapečkovi, který během projekce několikrát odběhne na WC) to bude stejně fuk. Ale upřímně: kdybych z kina odešel hned po první scéně s Megan Foxovou (jak se dostat do blízkosti poskoka, který odnáší důležitá data), práskl bych tu trojku tak jako tak. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Vemte všechno, co bylo skvělé na jedničce a hoďte to do hajzlu. Pokud čekáte akční nahláškovaný nářez plný skvělých bitek jako od Jackieho Chana, tak se raději znovu podívejte na jedničku. Tady budete mít hodinu a půl velice trapných, ultra dementních keců (neříkám, že jednička nebyla dementní, ale tam to holt přehlušovala tuna skvělé akce ... tady tu hnusnou akci přehlušuje tuna demence a trapnosti). Ten zbytek tvoří digi bordel ... jo a na jakékoliv ninjutsu taky rovnou zapomeňte, když už se tu někdo má mlátit, tak je to buďto v off screenu, nebo je tu jeden obrovský a skoro nepohyblivý enemák, na kterého želvy prostě jen skáčou ... když tak přemýšlím, tak dvojka by se spíš měla jmenovat Teenage Jumping Turtles, jelikož tu vlastně v těch pár akčních scénách jen skáčou a hází hlášky, kterým se uchichtnou tak maximálně děti do 10 let. Liebesman chybí a Casey Jones přebývá ... ten týpek je tak otravný neherec, že v oné neherecké disciplíně předčí i Megan Fox (ale jsem si jistej, že v reklamě na Calvin Klein strašně válí). Upřímně doufám, že dalšího filmu už se nedočkáme. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to úplně srovnatelné s jedničkou, pár postav se zaslouží o několik dobrých hlášek, které jsou vážně vtipné, akce je tam také dost, napětí se tam chviličku objeví, ale jsem dost zklamaná zápornou postavou, proto mi to přišlo trochu hloupé, ale jinak stejně průměrné jako první díl. Další film se Želvy Ninja už by být vážně nemusel. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Aj napriek veľkým výhradám patrím k tým pár spokojným divákom jednotky. TMNT2 však prekvapí výrazne inou atmosférou. To čo v prvom filme nefungovalo sa zmenilo k lepšiemu a to čo fungovalo sa bohužiaľ zmenilo takisto.Aj napriek svojej nablblosti tu je prekvapivo veľký rozsah. Titulní hrdinovia nemajú tak veľký priestor ako naposledy a čas je férovo delený medzi množstvo postáv. Inšpirácia nolanovou trilógiou je očividná. Samozrejme všetko v menej ambicióznom kabáte a s výrazne nižšou kvalitou. Dvojka je objektívne omnoho lepším filmom než jeho predchodca. Svojim uchopením však môže množstvo divákov zmiasť a tých pár fanúšikov prvého dielu dokonca nepríjemne sklamať. Pre ostatných tu ostane aspoň fajn letný blockbuster pokúšajúci sa vyžehliť škodu, ktorá bola na značke necitlivým prístupom pred dvomi rokmi napáchaná. A väčšinou sa mu to darí veľmi slušne. 7/10 ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Avengers meet Transformers. Je potřeba položit si otázku, co člověk vlastně očekává od filmu, kde se zmutovaný želvy snaží zastavit Japončíka s traumatem, který se spolčí v Dimenzi X s mluvícím mozkem, aby ovládli svět a k tomu si přizve dva bezmozky, ze kterých udělá prase a nosorožce. Je to stejně praštěné jako seriál, ale ten měl alespoň své kouzlo. To kouzlo nepostrádal ani první díl, ten druhý je ale infantilní až hanba, navíc plný strašně nepotřebných a natahovaných scén. Alespoň akce není mdlá (ale ninjutsu tam moc není). ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Cameo scénu, čoby roznášač pizze, si vo filme strihol tvorca Ninja korytnačiek Kevin Eastman. (MikaelSVK)
  • Okrem mesta New York a Buffala, prebiehala časť natáčania aj na juhu Brazílie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama