Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Nějak jste se nám rozrušili, ne? Dovolte, přátelé, abych Vás upozornil na několik zjevných faktů. Závidíte Ládínkovi jeho zápal, prachy a čepičku, kterou si tak fešně nasazuje kšiltem nazad, snad aby mu nepršelo na půlky a satanský ocásek, jenž mezi nimi raší. Styďte se, vážně. Hruškin, který se dokázal popasovat se zjevným hendikepem, neboť se při každém slovu mimovolně hryzne spodní čelistí do čela, prostě frčí. A jako zasloužilý inspektor Gadget samozřejmě má(!) plné právo vyměnit tučné obnosy od konkurentů Aholdu za kariéru kreténa trošku jiného druhu, momentálně tedy vykradače recepisů od kuchtindek se skutečně prasáckou kulinářskou technikou. Snad u toho vydrží co nejdéle a nevyčmuchá svým rypáčkem další díru na trhu, kupříkladu v oblasti selhávajícího zdravotnictví. Hruškorady by mohly budoucím degeneracím zajistit vynikající péči i poté, co se kapitalistický systém zhroutí směrem dovnitř. Domácké samotrepanace lebky prostřednictvím nebozízku po velmi starém dědovi, čímž by se dalo ušetřit za brufen, že.... na hluboké rány přikládejme červy bzučivek a žížaly, rozklad těla se tím urychlí.... slabé jedince kompostujme, zajistíme kvalitní biomasu pro pěstbu angreštu, angreštovice je výborná ku promazávání jizev po neštovicích.... pečené srdce novorozence nefunguje jako substituce viagry, jde o trapnou pověru..... musí být syrové.... No, než se na tohle náš pan Parodie vrhne, dávám mu hvězdičku, abych měl kam klesat. ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Národ, kde ve sledovanosti vedou Babovřesky, ve čtenosti Blesk a kde Hruškovy sračky na talíři trhají rekordy prodeje si nezaslouží nic jiného, než ten marasmus, ve kterém se plácáme. A víte, co je na tom nejhorší? Že ty recepty mu prý posílají sami lidi. Ovšem možná je to celé jinak a jde jen o osvětovou přípravu na dobu, kdy budeme všichni žrát odpadky z popelnic. ()

Reklama

nudlis 

všechny recenze uživatele

Tak milej Láďa, jak si familiérně nechá říkat, je borec. Borec proto, že má takovou odvahu. Odvahu myslet si, že když dělaj z lidí blbce politici, proč by to nemohl zkusit i kdejakej něcojakomoderátor (nebo jak jim tam řikaj) z nějaký zbytečný TV stanice. A tak von to zkusil. Nevím, kolik lidí na něj zírá pravidelně a kolik lidí si ze svejch malejch důchodů a sociálních dávek lajslo vyhodit peníze za tu jeho pseudo-kuchařku. Ta jeho "kniha" je urážkou všech kuchařek a knih vůbec. Každopádně je mi těch lidí líto. Proto, že třeba málem zahodili svoje starý kuchařky po babičce a léta šlechtěný recepty na dobroty, načmáraný na kus umaštěnýho papíru nebo ubrousek. A taky proto, že si mysleli, že jim tenhle patla-matla ukáže něco novýho. A to něco se pak bude dát i jíst. No fujtalbl! Ale jak je vidět, kšeft s lidskou blbostí je pořád výnosnej. A ještě mně teď napadlo - bylo by fajn, kdyby si Láďa dohodnul rande s Holinou Patnáctitunovou a vařili by spolu. Třeba by ho Holina nakonec sežrala! A byl by klid. Aspoň od jednoho. A protože ona by se pak už nevešla na obrazovku (jen při pohledu z vrtulníku a to je u vaření na prd), byl by klid od obou. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ladislava Hrušková je vlastně pohledná holka, co umí vařit a mrdat. A hlavně vám efektivně ušetří spoustu peněz a času za nákup potravin a trávení u plotny. Ve svém rychlokurvu vám poradí, co s jídlem, které nemůžete upotřebit. Dnes si uděláme Hruškovici. Po Praze ji neseženete, a když tak za nekřesťanské peníze, ale nás vyjdou ingredience na pár drobných. Je to jednoduché. Budete k tomu potřebovat jeden použitý primerák, ruličku hajzlpapíru, použitou vložku zbavenou křidélek, chcánky a láhev od vína nebo piva, kterou má doma opravdu každý. Postup je šíleně, ale opravdu šíleně jednoduchý. To všechno nacpete do láhve. Pokud se vám to nepodaří, nezoufejte, žádný kuchař nespadl z kulinářského nebe. Chce to cvik. Až ty ingredience narvete do flašky, tak to dejte na půl hodiny péct do trouby na tisíc Fahrenheita a skvělý moučník je na světě. Já jsem to dal chutnat celé redakci Novy a Borhyová mně to postříkala, jak jí to chutnalo. Není Hruška jako Hrdlička. Všichni v redakci do jednoho uznali, že jsem gurmánský experimentátor jak má být. Těším se na vaše reakce, vaše fotografie s tím žrádlem, i na vámi zaslané další recepty na přípravu originálních pokrmů. Podrobný recept i postup už teď naleznete na Tonda.cz. 0% ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Nuž, dobře. U Chutně a levně s Láďou Hruškou jsem si, stejně jako on, vyzývavě zaprovokoval a do gastronomické sféry obskurních videonávodů kyanidových pochoutek recesně vypustil stádo krvavě dravých, pěticípých strašáků. Už tehdy jsem těžce zhřešil proti místnímu dekoru, hrdě se blyštícímu v etice každého správného hodnotiče hoven, neboť příliš netuším, co tím autor profilu měl vlastně na mysli a co že to má jako těch 135 minut, které bych měl správně nejdřív zhlédnout a až potom zhodnotit. Nechť povstane pan HOMO i s celou svoji HOMOrotou a definitivně mě smaže z povrchu virtuálního, pokud se snad domnívá, že nemám právo, po masochistickém zhlédnutí TOHOTO (!!!), hodnotit už absolutně cokoliv, včetně psychického stavu celého managementu Novy, jejich rodin i předků. Vsadím svoje levé zkažené varle v zavařovačce, že předci těchto novodobých Hitlerů v příbytcích svých císařů plnili funkci morové epidemie. Vůbec bych se nedivil, kdyby při svých kulinářských pokusech s paštikou a arsenem Láďa nechtěně umíchal i ebolu. Musím poníženě přiznat, že na mém předlouhém seznamu potenciálních prostředků k ejakulaci (kamarádek) existuje i taková, která na Nově dělá. Upřímně netuším, co přesně tam dělá, jestli třeba natírá Babetě mokvající jebáky na prdeli, nebo jen hovnocucem odčerpává sračky ze studia po každém natáčení Láďových levných genocid, protože se na takovéto věci prostě neptám. Někdy je nutné zůstat v nevědomosti. Avšak vždy, když ji vidím před sebou, zoufale si povzdechnu a na mysl mi vstane těžké morální dilema; ošukat nebo uškrtit? Naštěstí ve mně pokaždé vyhraje ta rozumná část mého já a tak ji ošukám, poděkuji a svalím zpět do kompostu. Nač ji škrtit znovu. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama