Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

Tristaver 

všechny recenze uživatele

DVTV je pro mne projektem roku. Veselovského považuji za nejlepšího politického komentátora, jakého ČR kdy měla (doporučuji i jeho twitterový účet), Drtinová bývala také skvěle kousavou moderátorkou. Teď je trochu slabší, ale pořád to jde. Společně vytvořili skvělý pořad, který se věnuje mimo politiky i dalším tématům, která hýbou společností a užívají dobrého formátu. Rozhovor Veselovského s Ovčáčkem je vrcholem branže. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Veselovský je už posledních pár let jednička ve zpravodajství a tahle pozice, kterou zde zastává mu neskonale sluší (kéž by se mladý železný někdy vrátil do událostí, komentářů), zatímco za odchod Drtinové z čt jsem byl docela rád (tak neskonale tendenční vedení rozhovorů jsem nikde jinde neviděl, jestli se jí čt pokusilo opravdu trochu usměrnit, bylo to jen dobře, v hlavní diskusně-zpravodajské relaci dne si prostě nemůže moderátor dovolit tak okatě nadržovat jedné straně). Tady jsou oba a... No, Veselovský je stále naprosto skvělý a Drtinová alespoň bez problémů přijatelná. Gut. ()

Reklama

Extrakritik 

všechny recenze uživatele

Hrozně jednostranně zaměřené. Nedávno byl rozhovor s dívkou,co šla do americké armády. Hrozně ji pan Veselovský opěvoval. Když jsem naspal do komentářů, zda-li by s ní dělal rozhovor, a opěvoval jikdyby vstoupila do ruské armády, komentář mi byl smazán. Také si pamatuju,jak Veselovský vyčítal Hannigu,že poskytl rozhovor ruskému tisku. Nejradši by ho linčoval. Navíc je divné,že mi byl smazán ještě jeden komentář pod videem o Holokaustu,kde jsem přitom měl stovky kladných hodnocení.Divný ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Veselovský je v ČR opravdová špička. Drtinová už není, co bývala, ale formát je to podařený. Publicistika je to kvalitní, divák si to musí najít.///Revize po roce: Nehezky se vybarvil M. Veselovský. Jeho neskrývané sympatie či naopak dehonestují jeho práci. Občas působí nepříjemně, neprofesionálně, protivně...66%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a nijak extra mi to nepřišlo. Moderátoři si hrají na držitele pravdy, a pokud jim host nesedí, dokážou se točit pořád dokolečka na nějaké pitomosti, která evidentně pro hosta důležitá není, ale pro moderátora ano. A tak se pár minut plácá o ničem, protože dotyčný nechce být někam vmanipulován, nebo některé se i někam podaří vmanipulovat, ale protože tam nechtěli, není to jejich parketa, tak je řeč zas o ničem. Místo, aby se rozvíjely názory dotyčného a jemně se polemizovalo, tak nositelé pravdy dávají najevo, jak všechno vědí a znají a jsou arbitry na rozum. Což často nejsou a jen se ztrapňují svou hloupostí. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama