Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

Attta

všechny recenze uživatele

Tak jo, upřímně pokud s tímhle nejste spokojení, tak se na to jednoduše nedívejte a zapněte si hlavní zpravodajskou relaci televize Hovna, vypňěte mozek, zanádávejte si u politiky a nebo se udivte nad příběhem paní která uvízla v kořenech stromu na dovolené. Je jasné, že ve světě zpravodajské publicistiky není nic objektivnějšího než právě rozhovor, takže k tomu ani není co dodávat. Těm dvou velice tleskám. ()

ChickenPate 

všechny recenze uživatele

Náborem příšerné Smetanové se kvalita pořadu podstatně zhoršila, pokud ho mám hodnotit jako celek. U paní Smetanové od začátku diskuse víte, na které straně stojí a jaký je její osobní názor na hosta, kterému dává svým kamenným výrazem sugestivní otázky. Ostatní dva moderátoři mají naopak úroveň velmi dobrou. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Už jen kvůli naprosto bezkonkurenční práci Martina Veselovského, našeho nejlepšího moderátory diskuzních pořadů, si tento projekt zaslouží kladné hodnocení. V podstatě jsou to jeho rozhovory, které na DVTV primárně vyhledávám, jelikož je to téměř vždy záruka té nejvyšší kvality a profesionality. Velké výhrady mám k ostatním členům moderátorského týmu a také k občasné zaujatosti, která se v posledních letech stále zvyšuje a nestrannost lehce dostává na prdel. I tak si ale myslím, že ve svém ranku u nás prakticky nemají konkurenci, a to jak ve veřejnoprávní, tak i v soukromých televizích. Dělat rozhovory jen Veselovský, ani na chvíli bych neváhal s plným počtem. 8/10. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, když k lidem sedí jejich jména. Zatímco z Martinových rozhovorů jde radost, Daniela svoje hosty drtí tak, až to někdy zavání šikanou. V anketě o nejkyselejší obličej by s přehledem porazila i citrón. No a pak je tu ještě Emča, sladká holčička, která ale bohužel asi moc nerozumí tomu, že víc povídat by měl host. Ve finále je to dost nesourodá trojka, jenže má něco, o čem si většina podobných pořadů může tak leda nechat zdát - dobrou přípravu a kule na otázky, které chcete jako divák slyšet. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Vynikajcí projekt, kterému fandím. Ale přece jenom bych nestrkal všechno do jednoho pytle. Je potřeba odlišit rozhovory Veselovského a Drtinové. Veselovský je neuvěřitelně inteligentní a charismatický. Vždy ví co říct, nikdy se neztrapní. O tématu a hostu vždy toho dost ví. Jde z něho respekt a vlastně i trochu strach. Grázly (Novotný, Krajčo, Ovčáček) šetřel tak brutálně, že museli po natáčení zkolabovat. Je to ale i sympatický člověk, z mnoha stránek. Drtinové podle mě trochu dělá problém improvizace. A především empatie a pochopení. Mnohdy mi připadá, že si klade ty svoje odborné otázky, ale hosta ve skutečnosti vůbec neposlouchá. Neví, na jakou osobnost se hodí tyto tipy otázek atd. Ale taky si její rozhovory pouštím a tolik mi nevadí. Jako člověk (sama za sebe) mi připadá trochu zvláštní. Takový ten prdlý intelektuál, nrbo jak to definovat. Mladý Horký je příjemný benjamínek a jeho DVTV forum je vskutku atraktivní. celkově za Veselovského a celkovou úroveň serveru Aktuálně, nemohu jít pod 5. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama