Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

dan4815 

všechny recenze uživatele

Takhle by měla vypadat česká publicistická scéna. Poměrně objektivní moderátoři s dobrými dotazy a se zajímavými hosty. DVTV rozhovory by se daly rozdělit do pěti kategorií - Politický host, ostatní hosti, Veselovský, Drtinová, znuděná Drtinová. Z toho vyplývá, že rozhovory s politiky nejsou zrovna nejlepší, a v kombinaci se znuděnou Drtinovou to stojí za jednoho Zemana. Z Veselovského vyzařuje energie a chuť si s hosty povídat, často se je snaží důraznějším tónem vystrašit. Po navození velmi hutné atmosféry hosti mluví více přirozeně, což je dobře. Drtinová je tak na **, Veselovský na ****. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

O DVTV je všeobecně známo, že je silně prounijní, zaujatá, jednostranná, manipulativní a zaměstnaní prodejní pressstituti (výkvět to žurnalistiky) při rozhovorech oplývají značně nedemokratickými manýry, občas to připomíná a je to rovno honu na čarodějnice. Navíc ta nosatá jedovatá rebeka je ve značném střetu zájmu jakožto členka správní rady pražské pobočky organizace Open Society Fund miliardáře George Sorose, tady se neutralita vylučuje! Už dávno je jasné, co je Kabalo/Séréšova DVTV za žumpu, hlásná to trouba OSF, mezi moderátory je to samej nosatec, podle, ovoce jejich, poznáte je. A tady to vysoké hodnocení? To značně vypovídá o tomto národu, lidi mdlého rozumu, absolutně neinformovaní, naivní, fakt k pláči. Trapnější než DVTV je už pouze xidovize ČT. ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Asi nejkvalitnější nejen politické debaty je možné sledovat pouze a bohužel online. Pokud by takovéto rozhovory na úrovni běželi na veřejnoprávní stanici, mělo by pro mne smysl ji sledovat (o ostatních odpadových kanálech nemá smysl se rozepisovat). Rozhovory pana Veselovského s panem Ovčáčkem jsou neskutečný adrenalin, co předvádí Veselovský nebo Drtinová je opravdu maximálně soustředěný a zároveň se s žádnou otázkou ničím nesrající výkon. Smutné, že kvalitní moderátoři před homopruty jako Moravec nebo mnohem slabší moderátoři zpráv ČT dostali přednost před odpadlíky z DVTV. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Veselovský je v ČR opravdová špička. Drtinová už není, co bývala, ale formát je to podařený. Publicistika je to kvalitní, divák si to musí najít.///Revize po roce: Nehezky se vybarvil M. Veselovský. Jeho neskrývané sympatie či naopak dehonestují jeho práci. Občas působí nepříjemně, neprofesionálně, protivně...66%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

DVTV je pro mě médium číslo 1. Sleduji je už v podstatě od začátku , alespoň jeden (ale spíše u toho nezůstane) rozhovor si týdně dám. Filip Horký ještě šel, ale pak je tu Emma Smetana. Musím říct, že bych radši dělal 10x rozhovor po sobě s panem Veselovským i paní Drtinovou. Rychle to plyne (zvášť u témat, které mě extrémně zajímají), dobře poslouchá a příprava je bezchybná..Pak až s Emmou. Opravdu by si ten defenzivní způsob mohla odpustit. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama