Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

filmsim 

všechny recenze uživatele

Bravurní publicistický pořad, který v našich končinách nemá obdoby. Profesionální moderátoři, skvělé nestranné rozhovory a jako bonus rozhovory Emmy Smetany v cizím jazyce, čímž se DVTV na dobro odlišila od konkurence a zprostředkovala pro diváky jedinečné a jinde neviděné rozhovory se zajímavými mezinárodními osobnostmi. Ne vždy se rozhovory nebo duely vyvedou na jedničku, avšak většinově k nim nemám výhrad. 8.5/10 ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Veselovský je česká moderátorská špička (Drtinová je taky jasný nadprůměr, ale na svého mužského kolegu v mých očích nemá) a DVTV je pro mě prototypem kvalitního seriózního publicistického pořadu, přestože pravidelným divákem (zatím) nejsem (díly si vybírám na základě konkrétních hostů a témat). 80 % ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nesledujem časti venované politike, politikom, pretože mi príde ako strata času sledovať márnu snahu dopracovať sa k užitočnej, pravdivej, politicky nekorektnej odpovedi. A čo sa týka ostatných rozhovorov, tak keď vidím, že bol rozhovor s niekým pre mňa extra zaujímavým, tak si vždy v duchu poviem, že nech ten rozhovor robil Veselovský a nie Drtinová. Ona mi nejako nesedí. Vadí mi jej ľútostivý pohľad. Vadí mi akým smerom vedie rozhovory. Vadí mi ten jej celkový vlezlý dojem, ktorý z nej sála. Takže nepolitické Veselovského rozhovory za 4*, ale za DVTV ako celok, kde je veľa častí úplne mimo mňa a skrz nesympatiu k Drtinovej, dávam 3*. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Projekt, který je na české poměry ojedinělý a hlavní dvojice moderátorů si za svoji odvahu zaslouží velký respekt. Jenom je škoda, že si neudržel svoji neutralitu a nestrannost, jakou se mohl pyšnit ze začátku, jelikož poslední dobou jsou více než patrné znaky angažovanosti či orientace na určitou stranu a to bohužel do nezávislého publicistického pořadu nepatří, přestože se to v některých případech dá pochopit. Moje hodnocení 60%. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Tak jo, upřímně pokud s tímhle nejste spokojení, tak se na to jednoduše nedívejte a zapněte si hlavní zpravodajskou relaci televize Hovna, vypňěte mozek, zanádávejte si u politiky a nebo se udivte nad příběhem paní která uvízla v kořenech stromu na dovolené. Je jasné, že ve světě zpravodajské publicistiky není nic objektivnějšího než právě rozhovor, takže k tomu ani není co dodávat. Těm dvou velice tleskám. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama