Reklama

Reklama

Šílenství Debory Loganové

  • Česko Šílenství Debory Logan (více)
Trailer

Studentka medicíny Mia (Michelle Ang) konečně našla zajímavé téma pro svou práci. Rozhodla se s pomocí několika přátel natočit dokument o projevech Alzheimerovy choroby. Několik následujících měsíců budou sledovat každodenní boj s touto nemocí v rodině Loganových. Deborah Logan (Jill Larson), která je v péči své dcery Sarah (Anne Ramsay) a nedávno jí byla tato choroba diagnostikována, je více než vhodným studijním materiálem. Je tu však háček, nad Deborou postupně přebírá kontrolu i něco jiného než tato choroba. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Za mě tedy nic moc, ačkoliv mám rád FF, tady mi moc nesedlo a mohlo to být natočené klidně normálním způsobem, dopadlo by to stejně. Snaží se to hrát na psychiku, když se u Debory projeví posednutí, je opravdu creepy, ale nějak mi to celou dobu smrdělo hrozně amatérsky. Mělo to dost hloupý děj, který se pořád opakoval, každou noc se ,,štáb" vzbudil a paní Loganová nikde, a tak pořád dokola. Ke konci to mělo alespoň nějakou atmosféru a nezapomenutelnou scénu s ,, hadí hubou". Herci a jejich výkony se u FF hodnotit téměř nedají, ale tady můžu s klidným srdcem říct, že je to otřesné. Průměr dávám především za konec a za to, že se to snažilo držet celý film hororového žánru. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Deborah Logan je typický found fotage snímok, amaterský ale zvladnutý horror. Alzeimer a totálne strašidelná babka by vystrašili asi každého. Zbytočne mi tam prisli kamery , ktoré boli až príliš rovnaké ako v paranormal aktivity. Záver samozrejme trošku nepochopený. Nič nové pod slnkom, ale neurazí. 3* ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Hrozitánska nuda takmer celý čas, aby potom divák dostal na záver to, čo čakal už od začiatku. To tam len pani Loganová pobehuje hore dole po dome, hrabe hlinu v záhrade, sem-tam po niekom skočí.... Avšak ten koniec páni... tak ten teda stál za to. Atmosféra a dusnota vystrelili až po plafón. A k tomu ako bonus jedna naozaj hnusná scéna. Len škoda, že tomu tak nebolo už skôr. Príbeh ma tiež nijak zvlášť neoslnil, mysteriózny základ v podobe tajomného vraha dievčat bol slabo rozvinutý. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ale jóó. Já ty FF moc nemusím, ale nedávná mega pecka Pod zemí mě strhla a říkal jsem si že další FF tak výborný nebo aspoň z části tak dobrej zas dlouho nebude. A hele, The Taking je opět celkem solidní podívaná. Není to pecka jako Pod zemí, ale koukalo se na to dobře. Slušný psycho s bábou !! Místy jsem zavíral oči. 4*. Spokojenost. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Kamera bola oveľa znesiteľnejšia ako pri niektorých iných žánrovkách a to sa mi páčilo. Aj výkon Deborah bol fakt dobrý. Postavy okrem nej boli úplne nezaujímavé a ich chovanie divné. Navyše, často sa opakovali podobné scény a tak aj inak celkom pôsobivé prejavy "choroby" prestali byť zaujímavé. Čiže občas dosť nuda. Miestami to však dokáže byť správne nepríjemné a v závere je to fakt sila. Brr. Je to taký priemer s niekoľkými originálnymi a poriadne desivými výjavmi. Motív s hadmi a rituálom zaujímavý. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (5)

  • Film sa natáčal v Severnej Karolíne v USA. (EvilMatus)
  • Film bol venovaný babičke Denise Robitel, režiséra Adama Robitela, ktorá zomrela 17. septembra 2012. (EvilMatus)

Reklama

Reklama