Reklama

Reklama

Šílenství Debory Loganové

  • Česko Šílenství Debory Logan (více)
Trailer

Studentka medicíny Mia (Michelle Ang) konečně našla zajímavé téma pro svou práci. Rozhodla se s pomocí několika přátel natočit dokument o projevech Alzheimerovy choroby. Několik následujících měsíců budou sledovat každodenní boj s touto nemocí v rodině Loganových. Deborah Logan (Jill Larson), která je v péči své dcery Sarah (Anne Ramsay) a nedávno jí byla tato choroba diagnostikována, je více než vhodným studijním materiálem. Je tu však háček, nad Deborou postupně přebírá kontrolu i něco jiného než tato choroba. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších FF, což u této kategorie znamená průměrný film. V tomto případě mě ani tolik neštvala poskakující kamera, ale spíš herci, kteří byli takřka do jednoho mizerní. Ale to tady ani tolik nevadilo, protože všechno se, víceméně, točilo kolem madam, která trpí hadím Alzhaimerem a je děsivá i když jí zrovna nepřepadávají hadí záchvaty. Oproti ostatním podprůměrným FF to má jeden výjev na konci, ze kterého jsem si sednul na zadek. Ti, co tvrdí, že když už nic, tak za tuhle scénu film vidět stojí, mají naprostou pravdu. 50% ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Kamera bola oveľa znesiteľnejšia ako pri niektorých iných žánrovkách a to sa mi páčilo. Aj výkon Deborah bol fakt dobrý. Postavy okrem nej boli úplne nezaujímavé a ich chovanie divné. Navyše, často sa opakovali podobné scény a tak aj inak celkom pôsobivé prejavy "choroby" prestali byť zaujímavé. Čiže občas dosť nuda. Miestami to však dokáže byť správne nepríjemné a v závere je to fakt sila. Brr. Je to taký priemer s niekoľkými originálnymi a poriadne desivými výjavmi. Motív s hadmi a rituálom zaujímavý. ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Ničím vyjímečný found footage horor, který servíruje několik klasických lekaček a hlavně spousty záběrů stojící a tupě čumějící babky s alzheimerem v palici. Prostě si jen tak vstane, štáb ji začne hledat a ona stojí ve tmě a vejrá, jak péro z gauče. Vše začne klasickým prdelkováním hlavních postav a pak se začnou nabalovat další obskurnosti a začne bábě šibat v hlavě ještě víc. Žádný vzrůšo celkově, žádná pořádná psychárna a erekci jsem měl až při závěrečném babko-hadím výjevu (který můžete spatřit na prvním obrázku v galerii), ale kvůli jednomu záběru fakt zvažte jestli vám ta hodina a půl stojí za to. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušná psychodepka!! The Taking mi byl už od začátku velmi sympatický found footage, na nic se nečeká, rozjede se film velmi rychle, hlavní představitelka velmi znepokojivá, taktéž mě zajímala celá záležitost týkající se Alsheimerovy choroby, ke konci film vytasí pár creepy výjevů( Ten jeden si pustíte minimálně 2x, něco takového jste ještě neviděli!). Překvapivě je film velmi dobrý i po technické stránce, takže ano, tohle se dá doporučit. Creepy a znepokojivý feeling se určitě dostaví. 65% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Takové typické found footage, které kromě pár věcí ničím nezaujme a ničím nepřekvapí. Líbí se mi, že tam ty neustálé výjevy hadů mají nějaké opodstatnění, líbí se mi, že pár lekaček celkem i funguje a taky to má snad nejzajímavěji udělaný tradiční konec (takhle - tradiční konec mě tady nenaštval a to se mi stalo naposledy u remaku Zmeškaného hovoru a to už je taky několik let, co jsem to viděl) + i když to je found footage, tak tady za celý film SPOILER umře jenom jeden člověk a to ani není z toho filmařského štábu! KONEC SPOILERU. Bohužel kamera je tady otravná i na found footage žánr, neustále se šíleně klepe a ve finále je díky ní vidět prd (to nejzajímavější je tam vidět na zlomek sekundy), postavy kromě Deborah a Sarah tu jenom jsou, protože tu jsou, takže si k ním člověk nevytvoří žádný vztah a celé to působí jako to, co jsme viděli už několikrát. Navíc je to i celkem utahané. I přes pár zajímavých nápadu to na víc než na 2*, max. silnější 2* nevidím. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (5)

  • Film bol venovaný babičke Denise Robitel, režiséra Adama Robitela, ktorá zomrela 17. septembra 2012. (EvilMatus)
  • Film nebol premietaný kritikom. (BoredKid)

Reklama

Reklama