Reklama

Reklama

Šílenství Debory Loganové

  • Česko Šílenství Debory Logan (více)
Trailer

Studentka medicíny Mia (Michelle Ang) konečně našla zajímavé téma pro svou práci. Rozhodla se s pomocí několika přátel natočit dokument o projevech Alzheimerovy choroby. Několik následujících měsíců budou sledovat každodenní boj s touto nemocí v rodině Loganových. Deborah Logan (Jill Larson), která je v péči své dcery Sarah (Anne Ramsay) a nedávno jí byla tato choroba diagnostikována, je více než vhodným studijním materiálem. Je tu však háček, nad Deborou postupně přebírá kontrolu i něco jiného než tato choroba. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Za mě tedy nic moc, ačkoliv mám rád FF, tady mi moc nesedlo a mohlo to být natočené klidně normálním způsobem, dopadlo by to stejně. Snaží se to hrát na psychiku, když se u Debory projeví posednutí, je opravdu creepy, ale nějak mi to celou dobu smrdělo hrozně amatérsky. Mělo to dost hloupý děj, který se pořád opakoval, každou noc se ,,štáb" vzbudil a paní Loganová nikde, a tak pořád dokola. Ke konci to mělo alespoň nějakou atmosféru a nezapomenutelnou scénu s ,, hadí hubou". Herci a jejich výkony se u FF hodnotit téměř nedají, ale tady můžu s klidným srdcem říct, že je to otřesné. Průměr dávám především za konec a za to, že se to snažilo držet celý film hororového žánru. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Principiálně nejde o nic nového, co by člověk již několikrát neviděl. Díky ale vcelku zajímavému příběhu to člověku do poloviny filmu nepřijde a až pak postupně princip zjišťuje. Jen, aspoň v mém případě, je již tak ponořen do filmu, že to sice postřehne, ale je mu to již tak nějak jedno. Může za to gradace atmosféry, která se vlastně postupně stupňuje již od prvních minut. A neméně za to může Deborah Logan, kterou její představitelka Jill Larson zahrála perfektně. Pro mě tak dobře, že jsem měl nepříjemný pocit vždy, kdy se objevila v záběru a ani se nemuselo nic stát. Jsem také rád, že found footage zde nebylo přehnané a někdy jsem měl problém rozeznat, zda záběr "točí" herci a nebo jde o klasickou kameru, což bylo příjemné. Poslední půlhodina je důvodem o bod vyššího hodnocení. Atmosféra tísnivá, pár záběrů se mnou trhlo a celkově jsem se cítil tak nějak nesvůj. To od hororu čekám a jsem za to ochoten pro to přivřít oči před věcmi přitaženými za vlasy. ()

Reklama

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Nebolo to najhoršie. Na začiatku som si dokonca od toho veľa sľuboval. Páčil sa mi kasting. Herci vyzerali obyčajne a mali predpoklad autenticky stvárniť nevýrazných a priemerných ľudí, ktorí v malých mestách prevládajú. Najlepšia však na tom bola prípoviedka o nebezpečnej sekte, ktorú nedokázali prerozprávať filmovou rečou. Jedna vec je to, čo sa hovorí, a druhá ako. Dej plynul pomaly ako nejaký mľandravý dedinský potok, ani trasľavá kamera mu nepomohla. Tá sa hodí skôr do lesa alebo podzemia, nie do mestečka. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Film by, podle mého skromného názoru, fungoval lépe, kdyby se Bořek Stavitel, teda Adam Robitel vysral na ten mysteriózní guláš a nacpal do nás jen čistokrevný drámo o jedné paní a jejím německém příteli. Protože tam kde si loupe pokožku vypadá vskutku děsivě, tak s jakousi hadí tlamou, ve kterou se promění v závěru, to už tak slavný není a člověk se musí chtě nechtě smát, jak debilně to vypadá. Jill Larson i ve svém pokročilém věku dělá, co zmůže, a tak během nanosekundy skáče na sporák, ryje zahradu jak krtek na speedu nebo kouše nemocničního sekuriťáka do krku (možná že to byl jen pokus o cucflek, who knows), aby ten... horor vytáhla ze sklepa aspoň do přízemí, ale ňe ňe, je to jen další z řady nepovedených pokusů o "based on a true story". Found Footage je mrkev. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušná psychodepka!! The Taking mi byl už od začátku velmi sympatický found footage, na nic se nečeká, rozjede se film velmi rychle, hlavní představitelka velmi znepokojivá, taktéž mě zajímala celá záležitost týkající se Alsheimerovy choroby, ke konci film vytasí pár creepy výjevů( Ten jeden si pustíte minimálně 2x, něco takového jste ještě neviděli!). Překvapivě je film velmi dobrý i po technické stránce, takže ano, tohle se dá doporučit. Creepy a znepokojivý feeling se určitě dostaví. 65% ()

Galerie (107)

Zajímavosti (5)

  • Film bol venovaný babičke Denise Robitel, režiséra Adama Robitela, ktorá zomrela 17. septembra 2012. (EvilMatus)
  • Film nebol premietaný kritikom. (BoredKid)

Reklama

Reklama