Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (18)

Trailer 8

Recenze (365)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Batman unmasked aneb nápad analyzovat hrdinu, jenž staví celý svůj život kolem toho, že pracuje sám, protože by další ztrátu už neunesl, se v tomhle rodinném balení kupodivu daří prodávat po celou stopáž a to bez sebevětších zádrhelů. Humorem to oplývá, Warneři vlastní navíc tolik licencí, že popkulturních odkazů je na výběr snad milion a když pominu tu občasnou přeslazenost, je z toho vlastně velice příjemnej zážitek. 8/10 ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Lego Batman se opravdu předvedl. Bylo to ještě lepší něž Lego příběh. Komixoví fanoušci si skutečně přijdou na své. Je tam spousta odkazů ať už na filmy s Batmanem nebo jiné. Humor filmu rozhodně nechybí. O dabing postav se stará spousta známých herců. Celé je to dost zajímavé zamyšlení nad samotnou postavou Batmana a nad jeho vztahem s Jokerem. Kromě řady Batmanových záporáků se ve filmu objevují i členové Justice League a spousta dalších známých filmových padouchů. Děj je skutečně prošpikovaný nejrůznějšími narážkami a děj pěkně odsýpá. Některé scény jsou dost šílené. Hlavně konec je trochu přehnaný. Ale je hezké, že si film dělá srandu i sám ze sebe. hudba ve filmu je místy dost epická. "Dobrá práce provaze, zachránil jsi Alfreda!" :D Recenze ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvělá animace za doprovodu hutné akce a s vysokooktanovým množstvím pop-kulturních odkazů, která je rámována solidním příběhem s citlivým emočním přesahem. Tohle všechno a ještě mnohem více dostanete v The Lego Batman Movie, který v rámci svých možností velmi příjemně překvapí a vykouzlí úsměv na tváři. „Sir, I have seen you go through similar phases in 2016 and 2012 and 2008 and 2005 and 1997 and 1995 and 1992 and 1989 and that weird one in 1966.“ ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ubylo svěžích nápadů, ale kvalitních hlášek je naštěstí pořád tři zádele a příběh to má taky legrační. Stejně se však nedokážu ubránit pocitu nudy, když se toho na obrazovce děje prostě už tolik a navíc s takovým kvantem postav, že to můj unavenej mozeček filtruje jako prachsprostej bordel. Síla LEGO Batmana je překvapivě v charakteru té postavičky a vtipných dialozích, nikoli v akci. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Za mě rozhodně spokojenost, udělat z Batmana metalistu super, možná si ten pop a ostatní styly mohly odpustit, protože to je poprvé, co jsem viděl metal uvedený pro děti. Co se příběhu týče, líp si z Batmana udělat stranu nešlo, teda pokud bereme nějaké rozumné meze a nejdeme na hranu absurdity. Také nepřátelé byli vybráni dobře, tak, aby je všichni znali, a i tak, aby si to užili nerdi, aneb jsem rád, že se objevili Dálekové. Zároveň je celý film udělán tak, aby děti bavil, a to by tu mělo jít především. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (28)

  • Na medzinárodnej výstave v Detroite predviedla firma Chevrolet Batmobil v životnej veľkosti poskladaný z 350 000 kúskov Lega a inšpirovaný dizajnom z filmu. (Zdroj: časopis Eurotelevízia) (krasomama)
  • Když se Alfred chystá do finálního souboje, tak si oblékne oblek z filmu Batman (1966). (G....)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama