Reklama

Reklama

Captain Marvel

  • USA Captain Marvel (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Snímek Captain Marvel se odehrává v devadesátých letech dvacátého století a je tak zcela novým dobrodružstvím z dosud neviděného období filmového světa Marvel. Film sleduje příběh Carol Danversové, ze které stala jedna z nejmocnějších superhrdinek světa. Když Zemi zasáhne mezihvězdná válka mezi dvěma mimozemskými rasami, Danversová se ocitá s malou skupinou spojenců přímo v srdci konfliktu. (Falcon)

(více)

Diskuze

Teringer

Teringer (hodnocení, recenze)

LotR19

Kdyby důležitou roli nehrála, tak by se asi tvůrci vykašlali na samostatný film, ne? Neříkám, že musí rovnou zachránit ve vteřině celej vesmír, ale podle potitulkové scény u Infinity War a u Cap. Marvel je dost jasný, že její role nebude jen doplňující.

na příspěvěk reagoval LotR19, Terepin

LotR19

LotR19 (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Bohužel pár z nich najdeš i tady :/

Jinak je to přesně to co říkám, i já mám spousty oblíbených filmů s ženskou hrdinkou v hlavní roli, ale u CM jde o to, že tlačí tu jejich politickou agendu , a ti co to nevidí tak mají pásku přes očí toť vše.

Nelíbí se mi, jakým směrem se tenhle filmový průmysl ubírá.

na příspěvěk reagoval buliban, Teringer

MasterD

MasterD (hodnocení, recenze)

LotR19

(odpověď na tvůj post z 15:09). Na Captain Marvel nemám nějak vyhraněný názor, Rotten Tomatoes to vcelku poslední dobou kazí, to jo, ovšem jelikož jsou RT americká stránka a v USA měla Captain Marvel premiéru opravdu až 8.3. (+ časový posun od nás šest hodin dopředu), je skutečně možné, že velká část lidí, co dala filmu hodnocení už 8.3., jej nemusela vidět a tak byli jen hateři a trollové.

 

https://www.huffpost.com/entry/rotten-tomatoes-bug-captain-marvel-trolling_n_5c82f4a7e4b0ed0a00137caf

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

LotR19

Ano Genderfield V je vážně zrůdnost nejvyššího kalibru. Nejhorší na tom všem je, že existuje pořád hodně lidí, co tohle vymývání mozků nevidí. A pak to bude principem vařené žáby. Takže místo Elen Ripleyových, skutečných ženských hrdinek, tu budeme mít čím dál víc pipin, co chytnou poprvé v životě do ruky světelný meč a přemůžou zkušeného Jediho. A to všechno právě kvůli těm, co nad něčím takovým budou mávat rukou.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LotR19

Jo to Diablo mě taky sere...ono dnes se člověk už nemůže řídit dle nějakých recenzí protože prostě nemá tu jistotu, dementi jsou na každém rohu, vytipovat si pár lidí u kterých víš že jsou objektivní a dle nich si udělat obrázek ale prostě názor je nejlepší si udělat sám

Uživatel Hekman smazal svůj příspěvek.

LotR19

LotR19 (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Konečně člověk s rozumem na pravém místě, už jsem málem ztratil naději na to, že se tady někdo objeví :)

Docela by mě pak teda zajímalo, jak je možné že Alita má pře 90% uživatelského hodnocení (dávám příklad)

 

Jinak to fiasko s diablem jsem taky sledoval, a není to jen Blizzard, vzpomeň na BFV od EA atd... dnešní svět opravdu spěje do háje :/

na příspěvěk reagoval Ratemus, Sabrewulf

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Pro mě je důležité aby se film líbil mně.. nějaké pozadí mě nezajímá...

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

LotR19

Však jsem to tu psal. Na to ti fanboyové odpoví, že smazali troly. A to, že můžou existovat úplně stejné skupinky fanboyovských trolů, tedy s opačným hodnocením, už asi nikoho nezajímá. Navíc se ozývají normální lidi, co prostě dali negativní hodnocení a smazali jim ho. A je taky rozdíl, když dvacet  lidí film neuvidí, vrazí tomu nejnižší hodocení a mezi tím, když opravdu velkou část lidí (co jde do tisícovek) uráží už jen podstata či existence filmu, to taky o něčem vypovídá. Trolové můžou srazit tak 10-20% hodnocení, ale když to spadne celkově pod 30%, tak nejspíš film za hovno stát bude. Nevím, co se to dneska děje, to samé i u Blizzardu, kdy masivně promazávali a reuploadovali trailery na "slavné" mobilní Diablo. Co mi to jenom připomíná..... TOTALITU?

na příspěvěk reagoval LotR19

LotR19

LotR19 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Chudáčku tak to máš i v reálném životě, když někdo řekne svůj názor tak si ho blokneš? :D

Je mi tě líto...

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

to jenom někteří mají pocit, že jako muži v životě selhali a mají pocit méně cennosti a další komplexy. 

na příspěvěk reagoval LotR19

Teringer

Teringer (hodnocení, recenze)

Haha, pročetla jsem si tu pár příspěvků a přijde mi lehce úsměvné, že se tu někdo vzteká nad tím, že je film "moc feministický". Nevím, co by na tom mělo být špatného? Nic extrémního v tom filmu není, přijde mi to v tomto ohledu srovnatelný s Wonder Woman. Jsem all in co se týče vytváření filmů s ženami v hlavních rolích a rozhodně víc ocením originální film s ženskou hlavní hridnkou než remaky starších hitů s ženským obsazením místo mužského. A co se týče Brie a jejího neslavného, a zbytečně překrucovaného proslovu o bílých mužích/kriticích? Pokud vím, tak nejméně dvakrát dost jednoznačně řekla "I don't hate white dudes" a snažila se poukázat na stále panující jasný nepoměr v typech lidí reprezentující kritiky filmů. Bohužel to jen nebylo řečeno úplně nejlíp. Takže... bitter much? Já si film užila, ačkoliv ho nepovažuji za topku v rámci Marvelovek, ale do skládačky pěkně sedí a jako úvod před Endgame, kde C. Marvel bude hrát zřejmě důležitou roli, funguje dle mého pěkně.

na příspěvěk reagoval LotR19, Yoshitsune, Sabrewulf

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Podle toho bych se neřídil protože existují skupiny trollů kteří se snaží ovlivňovat hodnocení jakmile Dc tak Marvelu...Disney s tím nemá nic společného

na příspěvěk reagoval simo.n

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

A to se tady nikdo nepozastavuje nad tím, jak Rotten Tomatoes cenzurují? To jim Marvel platí, nebo jak?

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Hoši vy za tím hledáte nějak moc...si to prostě užijte a nehledejte nějakou politiku...tohle před dvaceti lety by se nestalo a byla by to pecka

LotR19

LotR19 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Je to úplně to samé, je to vlastně rasismus, ale naopak, zkus si představit kdyby tohle řekla o lidech tmavé pleti, myslím, že ta už by si asi moc nezahrála. A stojím si  pevně za tím co jsem řekl, i kdyby mě za to měli věšet.

Brie larson je namyšlená, arogantní, bezcharakterní kráva, toť můj názor :)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

LotR19

Ano, o těch vyjádřeních vím. Vše se ttýká kritiků a požadavku větší diversity mezi nimi. Vyjádření o bílých kriticích u Wrinkle in Time je docela hloupé, ale týká se logicky toho filmu. Nikde neřekla, že nechce aby filmy chodili bílí muži... a už vůbec se to netýká cpt. Marvel. Teď se podívej zpátky na to co jsi napsal a přiznej že jsi to přinejlepším úmyslně překroutil.

na příspěvěk reagoval LotR19

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Já ale SJW rozhodně nejsem, to jen klouček je extremista z opačné strany, který vidí SJW za každým stromem a kdekoliv nemá argument. Když například úmyslně lže a přehání... jak už to paranoidní sněhové vločky rády dělají.

na příspěvěk reagoval LotR19

Související novinky

Marvel je v problémech

Marvel je v problémech

02.11.2023

Marvel Studios pod hlavičkou Disney ještě před pár lety byly doslova Midasovou rukou a čeho se dotkly, to přineslo obří divácký úspěch a vyšší stovky milionů dolarů na tržbách z kin. To ovšem už… (více)

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Barbie má miliardu

Barbie má miliardu

07.08.2023

Ačkoliv Margot Robbie studiu Warner Bros., když pro projekt sháněla financování, slíbila, že Barbie může vydělat miliardu, sama tomu příliš nevěřila. Měla ale pravdu. Komedie na motivy ikonické… (více)

Reklama

Reklama