Reklama

Reklama

Captain Marvel

  • USA Captain Marvel (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Snímek Captain Marvel se odehrává v devadesátých letech dvacátého století a je tak zcela novým dobrodružstvím z dosud neviděného období filmového světa Marvel. Film sleduje příběh Carol Danversové, ze které stala jedna z nejmocnějších superhrdinek světa. Když Zemi zasáhne mezihvězdná válka mezi dvěma mimozemskými rasami, Danversová se ocitá s malou skupinou spojenců přímo v srdci konfliktu. (Falcon)

(více)

Diskuze

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Já nevím, jestli je ta miliarda tak jistá. Moc se mi nezdá, že by měla mít Captain Marvel takový doběh v dalších týdnech.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Jak jsem tu už posílal, US víkend se odhaduje na 160 mil., zbytek světa přidá podle všeho 300, takže celosvětový otvírák by měl být někde na 460, což by byl 6. největší otvírák všech dob.

Miliarda je každopádně jistá, možná se film dostane až na 1,2 nebo 1,3.

na příspěvěk reagoval Nevka, Hekman

Teringer

Teringer (hodnocení, recenze)

Acutake

Já tipuji, že bude probíhat něco ve smyslu oběti menšího počtu (některých členů Avengers např.) za návrat celé poloviny populace. Nepočítám s tím, že by všichni hrdinové, kteří přežili Thanosův finger snap, přežili Endgame. Osobně doufám, že žádné velké vracení se s časem (či obecně manipulace s ním) probíhat nebude... Uvidíme, uvidíme.

na příspěvěk reagoval Hekman

Uživatel Ratemus smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Acutake

za neznalost se nemusíš omlouvat, v pohodě ses zeptal a dostal si odpověď. Jo to jsou všichni zvědaví, co a jak bude v Avengers: Endgame, lze jenom těžko předvídat, co se tam stane. 

Acutake

Acutake (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak to měni situaci, děkuji. Jak píši, jsem velmi zvědav, co na nás vytasí :-) Omlouvám se za mou neznalost, už je mi to jasnější :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Acutake

Acutake (hodnocení, recenze)

Ratemus

Děkuji.

No, zajímá mě, co z toho bude. Protože scéna z traileru, kdy je Tony v lodi, pluje vesmírem a říká, že nemá jídlo a kyslík dochází, musí být z konce filmu, protože by přece měl vědět, že ho někdo zachrání. Leda by si to nechal Dr. Strange pro sebe, co bude dál a jak bude výhra probíhat :-)

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Skrullove jsou tady sice jiní ale vše se může změnit, přeci jen Tajná invaze může být už z přítomnosti a může být nějaký zlý skrull který nesouhlasí s Talosem a je to..skrullove pořád mohou být dle komiksu.. změna MarVella mě hodně překvapila ale ve výsledku nezklamala

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jhr

se Skrully je to cool a furt je možnost, že mohou být nějací odpadlíci, kteří budou chtít dělat na zemi/ve vesmíru bordel. A nechci nijak přehánět, či věštit, ale Talos by úplně v pohodě mohl být členem nových Avengers. Ale, ale to sou jenom vize. 

Acutake

Acutake (hodnocení, recenze)

Myslím si, že potitulková scéna byla někde ze začátku Endgame. Captain America tam má ještě vousy, v traileru je neměl, když přijel Ant-Man (pochybuji, že se objeví až v půlce filmu, i když, kdo ví).

Každopádně jsem zvědavý na Endgame, co nakonec vymyslí. Vysvětlil by mi někdo, jak by mohli vrátit čas? Je mi jasné, že se toto stát muselo, jak říkal Dr. Strange, pokud však ostatní veděli, jak to skončí, proč by Stark uronil slzu (a ostatní se zděsili, že umírají), když jim to Dr. Strange řekl a věděli by, že ve skutečnosti zase "obživnou"? (Pokud budeme brát předpoklad, že ti, co zemřeli, popř. jejich většina) se nakonec vrátí.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Yoshitsune, Teringer

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Tuto diskuzi poctivě sleduji a nestačím se divit. Tolik dementních příspěvků od lidí co ten film ani neviděli, jsem snad ještě nikdy nečetl. Nečekal jsem od toho filmu zázraky, ale musím říct, že Captain Marvel je podle mě o dost zábavnější než například Iron Man 2 nebo oba díly Ant-Mana. Brie Larson na mě udělala celkem dobrý dojem a postavu Carol Danvers zahrála v pohodě. A teď k tomu nejdůležitějšímu. Je CM feministická agitka jak někteří tvrdí? Já říkám, že ne. Proč? Ano je zde silná ženská hrdinka a "Girl Power" tady hraje svoji roli. Ale rozhodně se to s ní nijak extrémně nepřehání. Daleko více mi vadí jak upravili Skrully a postavu Mar-Vella. To je ovšem problém, který by se dal vyčítat každé komiksové adaptaci. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ja se jen pozastavil nad tim, jak je mozny prodiskutovat pres 90 stran nad necim takovym. Ale mas pravdu,opravdu bych tu nemel ocekavat nic chytryho. Tak pojdme do toho. Me se libi ty jeji zhnouci oci. Jen by me zajimalo, jestli s nima umi jen zabijet, nebo by me i udelala. A kdyz jsme v tom. Myslite si, ze poradaji superhrdinove vlastni superhrdinsky grupace ? A ze jim Edna Modni vyrabi na tyhle akce specialni sprcky, ktery se nepropali, ni jinak neposkodi ? A ma Captain Marvel bicik a vlastni SM studio ? A posledni, a ta prevelice zapeklita, je zvan i Batman ? A jestli ne, tak neni to rasisticky ?

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Asi máš pravdu, kdyby hrál Zachary Quinto Namora, tak z toho bude zase aféra že je to moc gay protože Zachary je gay ..jak říkám pokud chce někdo něco někde najít, vždy to najde...

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ratemus

On kouká jenom na filozofické rozpravy a pak si splete diskuzi a přijde diskutovat do filmové diskuze nejnovější marvelovky a diví se, že se tu nediskutuje o Kantovi.

Tenhle typ nejlépe zcela ignorovat.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Hekman

Související novinky

Marvel je v problémech

Marvel je v problémech

02.11.2023

Marvel Studios pod hlavičkou Disney ještě před pár lety byly doslova Midasovou rukou a čeho se dotkly, to přineslo obří divácký úspěch a vyšší stovky milionů dolarů na tržbách z kin. To ovšem už… (více)

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Barbie má miliardu

Barbie má miliardu

07.08.2023

Ačkoliv Margot Robbie studiu Warner Bros., když pro projekt sháněla financování, slíbila, že Barbie může vydělat miliardu, sama tomu příliš nevěřila. Měla ale pravdu. Komedie na motivy ikonické… (více)

Reklama

Reklama