Reklama

Reklama

Avengers: Endgame

  • USA Avengers: Endgame (více)
Trailer 3
USA, 2019, 182 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ostatně jako každý blockbuster ;) Né teda tolik, ale je všeobecně známo, že Čína je obrovský trh, ve kterém se vydělávají velké peníze.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Ale tak nebylo řečeno že ten kámen musí vrátit ve stejné podobě a na úplně stejné místo ne? :)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel dragon94 smazal svůj příspěvek.

hrdybuzik

hrdybuzik (hodnocení, recenze)

dragon94

vsak tvoj marvel konci, vela ludi hovori, ze endgame je posledna marvelovka, ktoru videli, sracka s buzerantmi enternals bude jasny prepadak

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Ratemus

To není o financích, ale o tom jak postavy diváci vnímají a jaký k nim mají vztah - a v tomhle zatím nová vlna trošku zaostává, i když jsou ty postavy výborně obsazený. Ono taky nikdo vyloženě nevolá po pokračováních, i když je jistý že budou - stačí se podívat, že si fanoušci konečně vyřvali film s Black Widow a že hodně volají po dalším Thorovi. Na půl cesty jsou teďka Spider-Man a Ant-Man.

hrdybuzik

hrdybuzik (hodnocení, recenze)

podla inflacie su len 42., film z roku 1939 predal trikrat viac listkov ako tato srajda, v tom case zilo vyrazne menej ludi a zacala zurit druha svetova

na příspěvěk reagoval dragon94

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

mimochodom Howarda som si všimol až na druhej projekcii a bolo to fajn cameo :D ..čo je pravdy na tom, že dostal vlastný seriál ?

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

tiež sa stotožňujem s teóriou, že Bucky vedel o tom čo Steve chce v minulosti spraviť pretože mu povedal, že mu bude chýbať hoci vedel, že v ich čase bude preč len 5 sekúnd alebo minimálne niečo tušil ..celkovo ono to vôbec neni problém, že Steve predal štít Samovi, kapitán Amerika je proste symbol a v komixoch ho nosilo viacero ľudí tak isto aj Bucky a Sam, môže sa to všelijako ešte zamiešať

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Jn, si tu dobu tehdy pamatuji, jak jsem strašně doufal, že TDK tu miliardu dá. A dal, i když si Warneři museli vypomoct druhým nasazením do kin, které to tam dotlačilo. Jinak to byl čtvrtý film, který na miliardu dosáhl. Předtím za období 10 let jen Titanic, Návrat Krále a Piráti 2. 

Teď za období 10 let od roku 2009 dosáhlo na 2 mld pět filmů a  tři desítky filmů na miliardu.

hrdybuzik

hrdybuzik (hodnocení, recenze)

star wars 7 mal lepsi druhy vikend ako tato sracka, pri tom otvaraci vikend mal o 110 milionov mensi :DDD

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Ratemus

No já si myslim, že to v MCU chvilku potrvá, protože nové postavy jsou hodně fajn, skvěle obsazené, ale chybí jim ta ikoničnost jako mají momentálně Iron Man-Cap-Thor.

na příspěvěk reagoval Ratemus

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Taky to bude nejspíš na dlouhou dobu poslední filmu, který vydělá takovýhle prachy. Možná tak Avatar 2, ale tam si myslim, že to už nebude mít ten nečekaný tah na branku v podobě 3D.

 

Když si člověk uvědomí, že ještě v roce 2008 s Temným rytířem byla miliarda něco bájnýho a dneska to padá častěji.

na příspěvěk reagoval Ratemus, TheDarKnig

Související novinky

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

28.07.2024

Jak celý filmový svět očekával, z letošního Comic-Conu v San Diegu konečně přichází první obří novina pro sféru komiksového filmu a zejména pak pro fanoušky tvorby Marvel Studios, která se v… (více)

Bratři Russoové se nejspíš vrací k režii Avengers

Bratři Russoové se nejspíš vrací k režii Avengers

19.07.2024

Když si s bráškou zrežírujete jedny z nejúspěšnějších filmů v historii kinematografie, odchází se jen velmi těžko. Bratři Anthony a Joe Russo to nicméně zkusili a po režii veleúspěšných hitů Avengers… (více)

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Reklama

Reklama