Reklama

Reklama

Avengers: Endgame

  • USA Avengers: Endgame (více)
Trailer 7
USA, 2019, 182 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)

Diskuze

Komi98

Komi98 (hodnocení, recenze)

Jinak... Nema někdo čas si ve čtvrtek, nebo v neděli zajít na pár hodin na pivo? Budu v Praze, tak se ptám..

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Prostě zrovna v MCU to funguje jinak než u X-Menů nebo Terminátora...proč je to tak těžké pochopit? To se pořád argumentuje jak je to pro děti a přitom to není dospělý člověk schopen pochopit

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya, mariannda

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Je to bylo spravně epický a překvapivý zvrat... Hlavně to ultimate no over power... Bylo povedený. To jsem zatím u MCU neviděl ani necítil.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

kamigava13

No jo taky to finále mi přišlo hrozně umělé...CGI je dnes kde co, ale už to působí přeplácaně hlavně zcela zahozený potenciál arese...o lize nemluvím to je ukázkový příklad jak se dá vyhodit 300 milionů z okna...ale zase Aquaman a MoS jsou výborní

na příspěvěk reagoval kamigava13, Prometheus69

kamigava13

kamigava13 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Wonder Woman a Justice League jsem dal 2/5 ! Proč vždycky na konci těch filmů musí být tak hnusně udělaná akční bitka? Úplně to bije do očí a jakoby to k celému filmu nepatřilo tím jak je celá ta scéna animačně nezvládnutá a nezajímavá.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

kamigava13

Sračkou lze nazvat kde co ale takové prohlášení je hrozně jednoduchý když to máš popsat tak většinou z člověka vyleze že co jim vadí např u Marvelu jim to samé nevadí u Star wars nebo u Dc.. takových pokrytců tu je, ale ano Lantern je neskutečná blbost, asi jako Elektra, car woman, F4 od Tranka, Ghost Rider a za mě musím říct že i Liga...ovšem nový Hellboy se mi neskutečně líbil

na příspěvěk reagoval kamigava13

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

kamigava13

Já mám rád sw, četl jsem pár komiksů a viděl všechny filmy, dá se říct že se mi líbí všechny, jen sedmička ne a osmička vůbec ne...ale říct o celém univerzu že je sračka to ne, na to jsem už dospělej na takové řadový drsné prohlášení...respektuji názor druhých ale když zní vyloženě nenávistně, pubertálně a tak jakoby se chtěl dotyčný mstít nebo to dává jak tu někdo řekl jen z povinnosti tak to jsou pro mě idioti...některé marvelovky se mi také nelíbí, Ironman 2 a 3, Avengers 2, Panther, Gog 2 a antman2 jsou pro mě průměr v něčem lepší v něčem horší...na sw 9 se těším, i Mandalorian dám, točí to můj oblíbený režisér, líbil se mi solo i RO...takže to beru takhle...na ty adolescentní názory už fakt nemám energii reagovat připadám si pak jak u debilů

na příspěvěk reagoval kamigava13, kamigava13

kamigava13

kamigava13 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ty nesnášíš celé SW univerzum? Mám rád některé marvelovky, ale od Avengers 2 je nenávidím...vetší sračka než celej marvel je snad už jen Green Lantern od DC, to byl totální průser! 

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ratemus

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Jo, P69 je potrat. Ani jeho rodičia nemali toľko trpezlivosti s ním, tak si to radšej hodili a odobrali sa na onen svet odkiaľ sa mu smejú.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

kamigava13

Značka při mě nic neznamená, filmy od Marvelu se mi líbí a nelíbí asi tak stejně jako filmy od Sw...takže tohle se ti nepovedlo, věřím že další pokus už bude lepší

na příspěvěk reagoval kamigava13

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Pokud je budoucnost neměná... Pro vaší logiky pararlních realit. Tak proč se Tony nepokusil varovat svého otce? Proč Thor, nemohl zachranit a varovat svou matku? A proc tak cekově kurwa nezachranili uplně všechny co zatím v MCU zaklepali bačkorama? Jestli mi na tohle dokážete odpovědět aniž by jste neignorovali to vaše pravidlo neměnné budoucnosti... Tak jste fakt borcí! B) 

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya

Uživatel SexySunshine smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Reklama

Reklama